معرفی کوتاه گوشی سونی اکسپریا ایکس SONY XPERIA X F5122
در کنگره جهانی موبایل 2016 یعنی MWC که در تاریخ 22 فوریه در بارسلونا برگزار شد، سونی در کنار دیگر کمپانی های تولید کننده گوشی های هوشمند، به رو نمایی از چندین مدل خود پرداخت و یک سری جدید از گوشی های هوشمند خود را معرفی نمود؛ سری جدید X که نشان دهنده فصل جدیدی برای سونیست همه را شگفت زده کرد. سونی در بیانیه ای اعلام کرد که خط سیر گوشی های سری Z به نقطه اوج خود رسیده اند و هم اکنون نوبت به گوشی های سری X است که یک مسیر کاملا جدید را طی کنند. به دلیل این که سری Z آن چنان که باید نتوانست جای خود را در دل کاربران باز کند، به نظر می رسد این سری جدید برای سونی از اهمیت فراوانی برخوردار است تا بتواند به کمک آن ها همواره وجود خود را در بازار گوشی ها حفظ نماید و یا حتی قدرتمند تر از قبل ظاهر شود. در این کنگره سونی از سه عضو سری X با نام های اکسپریا X، اکسپریا X Performance و Xperia XA رونمایی کرد. اکسپریا ایکس «Xperia X» که اولین عضو این سری تلقی می شود، ممکن است شما را به یاد Xperia Z سال 2013 بیاندازد، که آن هم اولین گوشی معرفی شده ی خانواده Z بود. شرکت سونی، اکسپریا ایکس را در رده گوشی های میان رده قرار داده، این در حالیست که بسیاری از اشخاص پس از دیدن مشخصات آن، با این عقیده مخالف خواهند بود.
در ادامه به توضیحات مختصری در مورد مشخصات این گوشی خواهیم پرداخت تا شما هم، دلیل مخالف با این عقیده سونی را بهتر درک نمایید. بیایید از طراحی شروع کنیم، طراحی گوشی بسیار شبیه به پرچمدار سال قبل یعنی Z5 صورت گرفته، با این تفاوت که در بدنه آن شیشه حذف شده و فلز تمامی بدنه را فرا گرفته؛ علت حذف شیشه در بدنه این گوشی، جا ماندن اثر انگشت و حالت لغزنده ی بدنه ی Z5 می باشد. بخش مشخصات صفحه نمایش هم با xperia Z5 مو نمی زند و تنها تراکم پیکسل را به میزان 13ppi در اکسپریا X افزایش یافته است. درست مانند زد 5، این گوشی هم مجهز به حسگر اثر انگشت می باشد و دقیقا مثل آن، سنسور بر روی دکمه پاور تعبیه شده است.
تا به این جا اکسپریا ایکس دقیقا از مشخصات پرچمدار سال قبل بهره می برد. دوربین عقب هم به نسبت زد5 تغییری نداشته و در همان سنسور 23 مگاپیکسل باقی مانده، ولی در بخش دوربین جلو، سونی اهمیت بیشتری قائل شده و آن را با سنسور 13 مگاپیکسلی عرضه نموده که نسبت به پرچمدار سال قبل به میزان 8 مگاپیکسل بیشتر شده است. حال می رسیم به صحبت در مورد چیپست و پردازنده ی آن. چیپست در نظر گرفته برای این گوشی ساخت کمپانی کوالکام است و از پردازنده ی 6 هسته ای بهره می برد؛ این تراشه که اسنپ دراگون 650 «Snapdragon 650» نام دارد با وجود این که پردازنده های آن، 2 هسته کمتر از چیپست گوشی موبایل Z5 دارند اما در مقابل آن کم نمی آورد و با عملکرد قدرتمندی که ارائه می دهد، می توان همانند چیپست Z5، رویش حساب باز کرد. به نظر می رسد امسال سونی قدرتمند تر از قبل، حضور خود را در عرصه تکنولوژی اعلام کرده به طوری که حتی گوشی های میان رده اش را همانند پرچمداران ساخته است. البته هنوز قضاوت در مورد این که آیا امسال سونی می تواند موفق تر از قبل عمل کند، کمی زود است و بایستی صبر کنیم تا ببینیم در آینده این شرکت چه چیزهای بهتری در پروبالش دارد.
طراحی کلی این گوشی جدید بسیار شبیه به پرچمدار سال 2015 یعنی Xperia Z5 می باشد. گوشه های گرد، محل قرار گیری دوربین اصلی و فلش LED، محل قرار گیری دوربین اصلی و حسگر ها در جلو، همگی نشان از ادعای زبان طراحی یکسان این دو گوشی دارند؛ البته در این میان تفاوت های جزئی هم دیده می شود که آن هم، اندازه صفحه نمایش 5 اینچ آن می باشد که به میزان 0.2 اینچ از Z5 کوچکتر شده، البته این میزان اندازه با Xperia M5 یکیست؛ این اندازه کوچکتر، جابجایی و حمل گوشی را آسانتر می نماید. وزن 153 گرم این گوشی کمی سنگین تر از ام5 می باشد اما به دلیل به کار گیری فقط فلز در بدنه، 1 گرم از Z5 سبک وزن تر است. طراحی متفاوت دو اسپیکر صدا هم تفاوت دیگر آشکار در ساخت دو گوشیست، به طوری که طراحی بلندگو ها در Xperia X بر خلاف بلندگوهای Xperia Z5 که بر روی لبه های بالا و پایین قرار گرفته شبیه به Z3 و کمی با فاصله از لبه ها صورت گرفته است.
سونی در ساخت Xperia X پس از مدت ها سنت شکنی کرده و به استفاده از فلز یک دست در قاب پشتی پرداخته، این در حالیست که در سال های قبل گوشی های بالا رده سونی را با ترکیب فلز و شیشه دیده بودیم. تا به امروز بسیاری از اشخاص از بدنه لغزنده برخی گوشی های سونی که اثر انگشت را نیز به خود جذب می کردند شکایت داشتند، حتی اکسپریا Z5 سال قبل نیز از این مشکل رنج می برد؛ اما امسال سونی با حذف شیشه در بدنه به رفع این موضوع در اکسپریا ایکس پرداخته قابی فلزی مات یک دست با حالی صاف را دیزاین نموده است.
بخش جلوی این گوشی از یک شیشه ضد خش ساخته شده که در انتهای دو لبه راست و چپ حالتی منحنی دارد. در لبه های دو طرف این گوشی، از پلی کربنات منحنی استفاده شده که بسیار شبیه به فلز است و در حالت عادی تشخیص این موضوع که آیا این بخش از پلاستیک ساخته شده کمی مشکل است. اگر به دو طرف گوشی زد 5 و اکسپریا ایکس نگاه کنیم به شباهت این دو بخش نیز پی خواهیم برد، دکمه پاور یا همان حسگر اثر انگشت همراه با دکمه تنظیم صدا و دکمه دوربین در سمت راست واقع شده اند، دکمه ی تنظیم صدا در این گوشی جای نامناسبی بر روی لبه ها دارد، زیرا برای تنظیم صدا مجبور خواهید بود انگشت شست خود را به طرف پایین کج کنید که این حالت چندان خوشایند نیست. سمت چپ هم تنها اسلات ترکیبی nanoSIM و کارت حافظه microSD را در خود جای داده که از آن می توان به عنوان محل قرار گیری سیم کارت دوم نیز استفاده کرد. در بخش پایین و بالای این گوشی نیز به پورت MicroUSB 2.0 و میکروفون به چشم می خورد، میکروفون ثانویه و جک هندزفری هم در بالا تعبیه شده اند.
کیفیت صفحه نمایش
استفاده از تکنولوژی تریلیومینوس «Triluminos» و موتور پردازشگر تصویر ایکس ریالیتی « X-Reality » در ساخت صفحه نمایش تلویزیونها و گوشی های این کمپانی مرسوم است، البته سونی فقط در مدل های خاص و پرچمدار خود از این تکنولوژی ها بهره می گیرد که سونی اکسپریا X همانند Z5 برای ارائه کیفیت صفحه نمایش عالی تر به این تکنولوژی ها مجهز شده است. نوع صفحه نمایش IPS LCD همراه با وضوح 1080×1920 پیکسل هم، همانیست که سونی در مدل پرچمدار سال قبل یعنی زد 5 به کار گرفته است، تنها تفاوتی که بر روی کاغذ بین مشخصات این دو گوشی دیده می شود تراکم پیکسلی آنهاست، در واقع سونی تراکم پیکسل 441ppi را برای گوشی Xperia X در نظر گرفته، این در حالیست که تراکم پیکسلی زد5 428ppi می باشد. با این مشخصات نسبتا یکسان به احتمال زیاد انتظار دارید که کیفیت صفحه نمایش دو گوشی شبیه به هم باشد؛ اما با کمال تعجب باید گفت که کیفیت صفحه نمایش دو گوشی کمی با هم فرق دارند! ممکن است با خود بگویید پس کدام یک بهتر است؟
در آزمایشات انجام شده بر روی روشنایی، کنتراست و خوانایی در زیر نور خورشید، از لحاظ میزان روشنایی Xperia Z5 در پله بالاتر قرار گرفت، اما از لحاظ کنتراست و خوانایی در زیر نور خورشید اکسپریا ایکس بهتر خود را نشان داد.
حال بیایید به سنجش کیفیت تصویر این گوشی به نسبت دیگر گوشی ها بپردازیم. سونی علاوه به بکار گیری فناوری های بالا در صفحه نمایش این گوشی به استفاده از فن آوری نقطه کوانتومی «Quantum Dot» در کنار پانل IPS پرداخته است که این موجب تولید رنگ های اشباع شده و زاویه دید خوبی می شود، بدین ترتیب می توان گفت این صفحه نمایش توانایی رقابت با گوشی های مجهز به فناوری آمولد «AMOLED» را دارد. در آزمون خوانایی این گوشی در زیر نور خورشید، Xperia X عملکرد بهتری را به نسبت گوشی های Huawei Honor 7 و Sony Xperia M5 به دست آورد.
ظهور مارشمالو در گوشی های Xperia
اولین گوشی که سونی آن را با سیستم عامل نسخه مارشمالو 6.0.1 «Marshmallow» مجهز نموده سونی اکسپریا X می باشد، البته گوشی های قدیمی در حال حاظر توانایی به روز رسانی به این سیستم عامل را دارند. رابط کاربری این گوشی Xperia UI می باشد که ظاهر آن نسبت به رابط کاربری زد 5 تغییر آنچنانی نکرده و استفاده راحت را فراهم می کند. بیایید به برسی صفحات کلی این گوشی بپردازیم تا به صورت ملموس تر بتوان تغییرات و تشابهات را دریابیم. در صفحه اصلی تغییری آنچنانی احساس نمی شود و تمامی اجزای صفحه در سر جای پیشین خود قرار دارند تنها شکل آیکون ها کمی دایره ای شده است. البته چند ویژگی برجسته در رابط کاربری اکسپریا X با تغییر مواجه شده که یکی از آن ها ظاهر منوی تنظیمات می باشد که متفاوت با Xperia Z5 طراحی گشته، البته به عقیده ما این سبک جدید نسبت به نسل قبلی نه با بهبود آنچنانی مواجه بوده و نه به عقب پسرفت داشته. همانند iOS اپل، با کشیدن انگشت در هر نقطه ی صفحه اصلی به طرف پایین می توان به نوار جستجو دسترسی داشت تا به سرعت بتوان برنامه های مورد نظر را یافت. کشوی برنامه ها هم کمی متفاوت طراحی شده ، در سمت چپ بخش منوی برنامه ها این کشو ظاهر خواهد شد که شامل لیست برنامه ها و بازی ها، همراه با تم و موزیک و فیلم می باشد. منطقه اطلاع رسانی هم ظاهری ساده دارد؛ طبق روال در این بخش می توان سریعا به تنظیم روشنایی صفحه نمایش پرداخت، تنظیمات دیگر و موارد پر کاربرد نظیر وای فای و بلوتوث و ... نیز قابل دسترس هستند. چیزی که در اندروید برای سال ها حذف شده بود پشتیبانی از برنامه های گوشیست که این بار سونی به ارائه آن می پردازد. با استفاده از نرم افزار پشتیبان گیری می توان به بکاپ مخاطبین، پیام ها و حتی تنظیمات گوشی پرداخت و اطلاعات پشتیبان گیری خود را به صورت آنلاین در حساب سونی، بر روی کارت حافظه و یا یک دستگاه USB خارجی ذخیره کرد.
حسگر اثر انگشت
آیا دوست دارید به جای قرار دادن انگشت بر روی دکمه خانه، این بار متفاوت تر به باز کردن قفل گوشی خود بپردازید؟ حسگر اثر انگشت به کار رفته در گوشی سونی اکسپریا X شبیه به حسگر اکسپریا z5 می باشد؛ این حسگر بر روی دکمه پاور و در سمت راست تعبیه شده و سونی معتقد است این بهترین مکانیست که حسگر می تواند داشته باشد؛ در برخی مواقع به این ادعای سونی ایراد وارد می شود، مثلا زمانی که گوشی بر روی سطح صاف قرار دارد، بدون بلند کردن گوشی از زمین باز کردن قفل با مشکل مواجه خواهد شد.
این سنسور در حالت آماده به کار عمل نمی کند و لازم است ابتدا با فشار قفل صفحه را روشن نموده و سپس از این حسگر استفاده شود. پس از روشن کردن صفحه و نگه داشتن انگشت بر روی دکمه، قفل گوشی با سرعت بالا و در کسری از ثانیه باز خواهد شد، البته گاهی اوقات نیز این سنسور لنگ می زند، مثلا با انگشت خیس هنگام باز کردن قفل مسلما با مشکل مواجه خواهید شد.
عملکردی در حد پرچمداران
چیپستی که سونی برای این گوشی جدید خود در نظر گرفته اسنپ دراگون 650 «Qualcomm MSM8956 Snapdragon 650» می باشد. این تراشه که در سال 2015 میلادی ارائه شده برای گوشی های میان رده به بالا بهینه سازی شده است. بر روی آن پردازنده ی چهار هسته ای مقرون به صرفه کورتکس ای 53 « Cortex-A53» با سرعت 1.4 گیگاهرتز و پردازنده 2 هسته ای قدرتمند کورتکس ای 72 «Cortex-A72» با توان عملیاتی 1.8 گیگاهرتز وجود دارد؛ بدین ترتیب این تراشه بر خلاف پردازنده هشت هسته ای به کار رفته در اکسپریا زد 5، شش هسته ای می باشد، البته گفتنی است هسته های Cortex-A72 جدید، بهتر و سریع تر از A57 عمل می کنند و می تواند جایگزین خوبی برایش باشد.
این تراشه مشخصاتی شبیه به چیپست اسنپ دراگون 808 دارد و همانند آن 64 بیتی است و از لیتوگرافی 28 نانومتر برخوردار می باشد. با وجود این که مشخصات ظاهری دو تراشه بر روی کاغذ یکی است اما هر کدام عملکرد جداگانه ای ارائه می دهند، در طی بررسی های ما بر روی گوشی نکسوس 5X مجهز به اسنپ دراگون 808 و گوشی اکسپریا X توانستیم به این واقعیت پی ببریم که Xperia X بهتر عمل می کند، حتی این پردازنده عملکردی نزدیک به اکسپریا Z5 دارد.
اسنپ دراگون 650 شش هسته ای به خوبی همراه با گرافیک آدرنو 510 «Adreno 510» به خوبی از پس اعمال گرافیکی رابط کاربری و بازی ها بر می آید؛ حافظه رم 3 گیگابایت LPDDR3 هم به خوبی این مجموعه را همراهی می کند. همچنین این گوشی با دو نسخه حافظه داخلی 64 و 32 گیگابایت عرضه شده که مدل ما 32 گیگابایتی است، در صورتی که احساس می کنید این حافظه برای ذخیره سازی فابل های شما کافی نیست می توانید از طریق یک کارت microSD به گسترش حافظه بپردازید.
دوربین
سونی در دوربین اصلی گوشی Xperia X و بر روی کاغذ از همان مشخصات دوربین پرچمدار سال قبل یعنی اکسپریا Z5 استفاده کرده؛ سنسور 23 مگاپیکسلی 1/2.3 اینچی ایکسمور «Exmor» با زاویه لنز 24 میلی متر، دیافراگم F / 2.0، فوکوس خودکار، فلاش LED و HDR، دقیقا همانیست که در مشخصات دوربین اکسپریا زد 5 وجود دارد. البته تفاوتی در بخش فیلم برداری این دو گوشی دیده می شود و آن هم کیفیت بهتر فیلم در اکسپریا زد5 می باشد، در واقع سونی در این نسل از کیفیت 2160p بهره نگرفته و به جای آن 1080p را کافی دانسته است. علاوه بر این در دوربین این نسل، از فوکوس خودکار هیبریدی استفاده شده، نحوه استفاده از این نوع فوکوس بدین شکل است که بر روی سوژه مورد نظر ضربه ای وارد می کنیم تا دوربین به پیگیری سوژه بپردازد و فوکوس بر روی آن قفل شود. از آنجایی که نسخه اندروید جدید بر روی این گوشی اجرا می شود، مسلما رابط کاربری دوربین نیز تا حدی با تغییر مواجه بوده، این رابط کاربری حالتی نسبتا ساده دارد و فرق زیادی با سری Z5 پیدا نکرده است. حالت خودکار برتر احتمالا یکی از حالت هایی خواهد بود که کاربران بیشتر در عکس برداری مورد استفاده قرار می دهند، اما در کنار آن هم گزینه ای برای تنظیم دستی وجود دارد، حتی می توان ISO و تعادل رنگ سفید را به دلخواه تغییر داد. تب نرم افزار دوربین، مجهز به برخی ویژگی های مفید و سرگرمی مانند: پیامیش پانوراما، ویدئو با حرکت آهسته، صورت در تصویر، صدا عکس و افکت می باشد. این حالت ها از پیش نصب شده اند و در صورت تمایل هم می توان به دانلود بیشتر حالت ها پرداخت.
دوربین سونی Xperia X به خوبی می تواند از پس کار های محول شده به ان برآید، زمانی که به کمک ابزار مقایسه نگاهی به بانک اطلاعاتی دوربین گوشی های هوشمند انداختیم، تقریبا آن را در رده بهترین ها یافتیم. خارج از لطف نیست به صورت ملموس تر به صحبت در مورد کیفیت تصویر آن بپردازیم، عکس های گرفته شده جزئیات کاملی را ارائه می دهد، از همه مهمتر وضوح آن نیز بسیار چشمگیر است.
البته ناگفته نماند این دوربین از نقطه ضعف کلاسیک سونی رنج می برند و آن هم وجود نویز در مناطق کاملا روشن می باشد، همچنین رنگ ها هم حالتی اشباع دارند که در مقایسه با رنگ های زندگی واقعی حالتی غیر طبیعی تر دارند؛ هرچند ممکن است در عکس ها زیاد متوجه آن نشوید. سونی در حیطه ی دوربین جلو سنگ تمام گذاشته و می توان گفت بر روی کاغذ حتی مشخصاتی بهتر از Z5 ارائه داده است، این سنسور 13 مگاپیکسلی که از نوع ایکسمور « Exmor RS » می باشد از اندازه 1/3" و دیافراگم f / 2.0 و لنز G برخوردار است. این دوربین عکاسی در نور کامل جزئیات سرشاری را عرضه می نماید، در داخل منزل نویز کمی در عکس ها به وجود می آید که چندان چشمگیر نیست.
باتری
اگر تا به اینجا در این نقد و بررسی همراه ما مانده باشید، بر اساس مشخصات خوبی که سونی برای این گوشی لحاظ کرده، طبیعتا انتظار دارید که در مورد باتری هم چیز های خوبی بشنوید. اما سونی برای Xperia X یک باتری 2620 میلی آمپری غیر قابل جابجایی را در نظر گرفته که 20 واحد از اکسپریا ام 5 بیشتر و 280 میلی آمپر از Xperia Z5 کمتر می باشد. سوالی که در اینجا مطرح می شود این است که آیا این میزان ظرفیت، کافیست؟
سونی در بخش باتری Xperia X با کیو نُوو « Qnovo » همکاری نموده و این اولین گوشی سونیست که به کمک باتری Qnovo راه اندازی می شود. این باتری از شارژ سریع نسخه 2.0 پشتیبانی می کند، در این راستا سونی ادعا می کند که این باتری از طول عمر طولانی تری نسبت به یک باتری لیتیوم معمولی برخوردار است؛ این بدین معنیست که یک یا دو سال بعد گذشت زمان خرید این گوشی، باتری اکسپریا ایکس همچنان سرحال و سالم باقی خواهد ماند، این در حالیست که باتری های معمولی پس از گذشت یک سال قادر به نگه داری انرژی بر اساس ظرفیت خود نخواهند بود. این بهبود ها و همچنین چیپست جدید، کمک می کند تا باتری به میزان بیشتری دوام بیاورد، بر طبق ادعای سایت سازنده، این باتری تا دو روز عمر باتری را به همراه دارد؛ این ادعای سونی کمی دور از ذهن است، هرچند عقیده ما بر این است اگر نور آن را در حالت کم بگذاریم و کمتر از آن استفاده کنیم این امتیاز برایش به دست خواهد آمد. در آزمایشات ما زمان استقامت استقامتی که گوشی داشت 67 ساعت بود که قابل توجه است و می توان روی آن حساب باز کرد.
ارتباطات و اتصالات
سونی Xperia X در دو نسخه تک و دو سیم کارت عرضه شده که نسخه وارد شده به دفتر کار ما از نوع دو سیم کارته می باشد و با مدل نامبر F5122 از نسخه دیگری جدا می شود. این گوشی از هر سه شبکه GSM، HSDPA و LTE پشتیبانی می کند، هنگام اتصال از طریق شبکه LTE در این گوشی می توان با سرعت 300Mbps و 50Mbps به دانلود و آپلود پرداخت؛ سرعت انتقال داده در حالت های دانلود و آپلود شبکه HSPA هم 42.2 Mbps و 5.76Mbps می باشد. شما همچنین می توانید از باند دو گانه Wi-Fi a/b/g/n/ac و بلوتوث 4.2 با aptX بهره مند شوید. همچنین این گوشی از تکنولوژی های نظیر NFC، Miracast و میرورلینک «MirrorLink» هم پشتیبانی می کند تا اتصال به دیگر دستگاه ها را برایتان راحت تر سازد. سونی در این گوشی از قابلیت PS4 REMOTE پشتیبانی می کند که این ویژگی ممکن است برای گیمر های حرفه بسیار جالب باشد، فقط کافیست یک کنترلر دوال شوک «DualShock» را به گوشی وصل نمایید تا Xperia X به یک کنسول بازی قابل حمل تبدیل شود. علاوه بر این گوشی اکسپریا ایکس از قابلیت MHL پشتبانی نمی کند و هیچ راه سیمی برای اتصال به تلویزیون وجود ندارد.
سخن آخر
تجربه های بدی که سالهای قبل سونی در فروش گوشی های سری Z به دست آورد، این شرکت را بر آن داشت تا چاره ای بیندیشد تا بتواند همچنان در بازار گرم رقابتی گوشی ها باقی بماند و جای خود را بیش از پیش محکم تر سازد. امسال سونی با استراتژی جدیدی خود را ظاهر کرد و ورود سری X را به کلکسیون گوشی های خود اعلام نمود. سونی تا به امروز این سری را آنقدر قدرتمند ارائه نموده که حتی نمی توان به راحتی گوشی های میان رده را از بالا رده تشخیص داد. مثلا همین گوشی Xperia X، در رده گوشی های میان رده سونی قرار دارد اما به دلیل مشخصات عالی و قدرتمندی که دارد می توانست در جایگاهی کمی پایین تر از پرچمدار این شرکت بشیند. این گوشی مشخصاتی شبیه به پرچمدار سال قبل یعنی Z5 دارد و در برخی مواقع حتی بهبود هایی به نسبت مشخصات این گوشی صورت گرفته؛ بدنه فلزی محکم، صفحه نمایش فول اچ دی IPS، حسگر اثر انگشت، دوربین عقب و جلوی 23 و 13 مگاپیکسلی، همگی دلیلی بر درستی این ادعا دارد. البته ناگفته نماند قیمت این گوشی تا حدودی بالاست به همین دلیل، هستند کسانی که ترجیح می دهند به جای خرید یک میان رده، پرچمدار بخرند؛ پس اگر به دنبال پرچمداری با همین رنج قیمت هستید، بد نیست سری به صفحات Z5 premium و ال جی G5 بزنید.
› طراحی جذاب › وجود کلید اختصاصی دوربین › عدد مگاپیکسل بالای دوربین سلفی › کنتراست و خوانایی بالا › عملکرد و کارایی مناسب
› قیمت بالا › ضد آب نیست › عملکرد نه چندان خوب سنسور اثر انگشت هنگام قرار گیری روی سطح
عمومی
برند
sony
کشور سازنده
ژاپن
مشخصات کلی
مدل
XPERIA X
شماره مدل
F5122
نام مدل
F5122
تاریخ انتشار
مهٔ 2016
ابعاد
7.9 × 69.4 × 142.7 میلیمتر
وزن
153 گرم
جنس بدنه
فلزی
تعداد سیم کارت
دو سیم کارته
اندازه سیم کارت
سایز نانو (12.3 × 8.8 میلیمتر)
شبکه های ارتباطی
شبکه های ارتباطی
2G ؛ 3G ؛ 4G
باند شبکه 3G
SDPA 800 / 850 / 900 / 1700(AWS) / 1900 / 2100
سرعت دانلود 42.2 مگابیت بر ثانیه و سرعت آپلود 5.76 مگابیت بر ثانیه
پیشنهاد می کنیم ابتدا سفارشتان را برروی سایت درج نمایید و سپس برای قیمت روز تماس بگیرید.
ثبت سفارش بر روی سایت باعث تسریع خرید شما و پردازش توسط همکاران ما خواهد شد .
توجه داشته باشید ، برای اطلاع از قیمت روز ، بعد از ثبت سفارش روی سایت حتما باید تماس بگیرید زیرا ممکن است قیمت کالاها به دلیل ثابت نبودن قیمت ارز تغییر کند .
متشکرم از سوال مفیدتون اینو برای همه محصولات به اشتراک می گذاریم.
فروشگاه baneeh.com در تاریخ 18 آبان 1381 دامنه آن به ثبت رسید و وب سایت بارگزاری شد ؛ بعد از آن با کسب افتخاراتی چون ثبت شرکت و استارتاپ برتر استان ؛ کارآفرین برتر ؛ کاندید برترین فروشگاه آنلاین جشنواره وب و موبایل ایران ؛ عضو اتحادیه کشوری کسب و کار های مجازی ؛ دریافت نماد اعتماد دوستاره از وزارت صنعت و معدن و تجارت ؛ و نماد ساماندهی وزارت ارشاد ؛ پروانه کسب ؛ معارفه بانه دات کام به حضور وزیر ارتباطات دکتر آذری جهرمی ؛ مصاحبه و پخش زنده صدا و سیمای مهاباد و ... که در ادامه هر کدام را برای شما توضیح داده ایم؛ به راحتی می توانید به بانه دات کام اطمینان کنید .
متشکرم از سوال مفیدتون اینو برای همه محصولات به اشتراک می گذاریم.
پاسخ از: F GH در تیر ۱۴۰۰
-10
سلام. بانه دات کام یک فروشگاه قدیمی است و بسیار معروف. بدون شک می تونید اعتماد کنید. من خودم هر کالایی که نیاز داشته باشم رو از بانه دات کام می خرم و همیشه از خریدم راضی هستم.
فروشگاه اینترنتی بانه دات کام با استناد به امتیازات زیر ، اطمینان و آسودگی در خرید اینترنتی را فراهم کرده است.
فروشگاه baneeh.com در تاریخ 18 آبان 1381 دامنه آن به ثبت رسید و وب سایت بارگزاری شد ؛ بعد از آن با کسب افتخاراتی چون ثبت شرکت و استارتاپ برتر استان ؛ کارآفرین برتر ؛ کاندید برترین فروشگاه آنلاین جشنواره وب و موبایل ایران ؛ عضو اتحادیه کشوری کسب و کار های مجازی ؛ دریافت نماد اعتماد دوستاره از وزارت صنعت و معدن و تجارت ؛ و نماد ساماندهی وزارت ارشاد ؛ پروانه کسب ؛ معارفه بانه دات کام به حضور وزیر ارتباطات دکتر آذری جهرمی ؛ مصاحبه و پخش زنده صدا و سیمای مهاباد و معرفی به عنوان یکی از یکصد برند مشتری مدار و دریافت ایزوی مشتری مداری و... که در ادامه هر کدام را برای شما توضیح داده ایم؛ به راحتی می توانید به بانه دات کام اطمینان کنید .
دریافت لوح تقدیر مشتری مداری
در جشنواره ملی 100 واحد مشتری مدار تاریخ 28 بهمن ماه 1399 ؛ به پاس شایستگی در عرصه کسب و کار و تکریم مشتری با در نظر گرفتن سلایق مصرف کننده و رضایت مندی مشتری، بانه دات کام به عنوان یکی از 100 واحد مشتری مدار برتر کشور معرفی و تقدیر شد.
دامنه وبسایت فروشگاه اینترنتی بانه دات کام در تاریخ 18 آبان 1381 با توجه به هویز جهانی ثبت شده و از همان سال وبسایت خود را بالا آورده و وارد حوزه تجارت الکترونیک شد.
مجموعه بانه دات کام در 25 آبان 1397 با حضور استاندار خراسان شمالی و استاندار استان کردستان و رئیس ICT استان کردستان تقدیر نامه استارتاپ برتر را دریافت کرده است.
معارفه بانه دات کام به حضور وزیر ارتباطات و استانداری استان کردستان و مدیران همراه اول و ایرانسل در سفر به سنندج در سال 1398 که ویدیوی آن را با کلیک روی مشاهده ویدیو ببینید .
بانه دات کام در یازدهمین جشنواره وب و موبایل ایران یکی از 5 وبسایت برتر دسته فروشگاه های آنلاین و کاندید برترین فروشگاه آنلاین شد که نشان از تخصص فنی کسب و کار ما دارد.
شرکت ما از طرف کمیته محترم امداد امام خمینی شهرستان بانه با توجه به میزان اشتغالزایی برای افراد تحت پوشش آن نهاد به عنوان کار آفرین برتر معرفی و تقدیر شد .
فروشگاه بانه دات کام در سال 99 بعد از یازده سال سابقه فعالیت ایزوی 10002 و ایزوی 10004 مشتری مداری دریافت کرد . با کلیک روی لینک زیر آن را مشاهده کنید.
مدیر عامل بانه دات کام در 20 رمضان 1398 از طرف برنامه پخش زنده رمضان ، صدا و سیمای مهاباد دعوت به مصاحبه ای با موضوع انگیزشی و کار آفرینی و پیشرفت شد .
عضو اتحادیه کسب و کارهای مجازی و نماد اعتماد و ساماندهی
فروشگاه بانه دات کام از اولین روزهای تشکیل اتحادیه « عضو اتحادیه کسب وکارهای مجازی » بود و در تاریخ 3 خرداد 1396 نماد اعتماد دو ستاره وزارت صنعت و معندن و تجارت را دریافت کرد و در 20 آبان 1395 نماد طلایی ساماندهی رسانه های دیجیتال را از وزارت ارشاد دریافت کرده و این موارد را تقریبا همه فروشگاه های انلاین دارند.
در یک فروشگاه مورد اعتماد و حرفه ای میزان رضایت از خرید را فقط باید از زبان مشتریان ان فروشگاه شنید :) ما نیز برای جلب اعتماد و دادن اطمینان به شما برای خرید مطمئن ویدیوی رضایتمندی مشتریانمان را در زیر به شما نشان داده ایم.
فروشگاه اینترنتی بانه دات کام از سال 1390 دارای درگاه پرداخت آنلاین بانک ملت و پارسیان جهت انجام تراکنش های اینترنتی بوده و با این دو بانک ملت و پارسیان قرارداد دارد .
شماره های تماس با هر فروشگاهی گویای میزان حرفه ای و مورد اعتماد بودن آن است و به این دلیل ما شماره های معتبری را برای ارتباط شما عزیزان در سایت قرار داده ایم.
خط5رقمی: 0873111
پشتیبانی تلگرام و واتساپ
ثابت :
08734222226 - 08734222224 - 08734266666
همراه :
09188888534 - 09188888546 - 09188888957
به واسطه ارسال فوق سریع 24 ساعته و دریافت وجه در منزل بعد از تست و ارسال کالای 100 درصد اصل با کمترین قیمت رقابتی شما بهترین خرید را تجربه خواهید کرد.