معرفی کوتاه گوشی سونی اکسپریا زد 3 پلاس دو سیم کارته SONY XPERIA Z3+ E6533
شرکت ژاپنی سونی در ژوئن سال 2015 از گل سرسبد خود با نام اکسپریا زد 3 پلاس « +Xperia Z3 » پرده برداشت. گوشی که بسیاری از ویژگی های نسل قبلی اش یعنی Xperia Z3 را به ارث برده است؛ طراحی، صفحه نمایش و دوربین، همگی همان مشخصاتی را دارند که در گوشی Z3 نیز با آن ها موجه بودیم. حتی این گوشی جدید سونی، نام جدش را نیز با خود به همراه دارد و وجود مشخصه پلاس، این دو گوشی را از لحاظ نام از هم متمایز می نماید. سونی در مدل های قبلی اش نشان داد که از استراتژی مختص به خود در تولید گوشی هایش بهره می گیرد؛ مدل هایی که از جنبه های مختلف مانند طراحی شبیه به هم می باشند و در هر نسل جدید به بهبود چند ویژگی می پردازد؛ سونی از این ویژگی خود با نام امنی بالانس «OmniBalance» یاد می کند و تا به امروز نیز از استراتژی بهره می گیرد و عقیده دارد که این سبک خاص خودش است که جواب گوست؛ اما ما قضاوت در مورد درستی این کار سونی را بر عهده خودتان می گذاریم. +Z3 نیز نشانی از این استراتژی را با خود به همراه دارد، به طوری که طراحی این گوشی با نسل های قبل چندان فرقی ندارد و از همان استایل مستطیلی با گوشه های منحنی کم بهره گرفته، البته ناگفته نماند از نظر ضخامت 0.4 میلیمتر کم تر شده است.
شاید سونی همان دوربین 20.7 مگاپیکسل نسل قبلی را برای این گوشی کافی دیده به همین دلیل دستی در آن نبرده است. صفحه نمایش نیز با همان اندازه 5.2 اینچی و رزولوشن Full HD عرضه شده که انتظار می رفت در این نسل بهبودی در صفحه نمایش نسبت به نسل قبلی ایجاد نماید. با وجود این که تغییراتی در مشخصه های بالا اعمال نشده اما سونی در این مدل ویژگی هایی مانند دوربین جلو، پردازنده، سیستم عامل و حافظه داخلی را کاملا تغییر داده و تا حدی نسبت به مدل پیشین این قابلیت ها را ارتقاء بخشیده. مثلا دوربین جلو از 2.2 مگاپیکسل به 5.1 مگاپیکسل افزایش یافته؛ در واقع سونی از کیفیتی که در گوشی های رده بالای سال 2015 منسوخ شده، استفاده نکرده است؛ این دوربین برای دوستاران عکس های سلفی تبدیل به گزینه ای آیده آل تر شده است. برای رقابت با دیگر برند ها سونی در+Xperia Z3 از پردازنده شرکت کوالکام با نام اسنپ دراگون 810 «Snapdragon 810» بهره گرفته تا بتواند عملکرد بهتری را در اختیار کاربران قرار دهد، با وجود این که بعد از گذشت مدت زمانی پس از عرضه این تراشه، حرف و حدیث هایی در مورد گرم شدن آن پخش شد، اما نمی توان عملکرد خوب آن را نادیده گرفت. در واقع این تراشه در کنار 2 پردازنده چهار هسته ای کوتکس ای 57 « Cortex-A57 » و کورتکس ای 53 « Cortex-A53 » و رم 3 گیگابایت عملکرد خوبی را از خود به جای می گذارد.
فضای ذخیره سازی داخلی نیز در این گوشی از 16 به 32 گیگابایت افزایش داشته و که برای ذخیره سازی محتویات، فضای بیشتری را در اختیار کاربران قرار می دهد؛ حافظه جانبی 256 گیگابایت نیز به اختیار کاربران قابل استفاده است. یکی دیگر از ویژگی گوشی های سونی، قابلیت ضد آب آن ها می باشد، مشخصه ای که سونی در اکثر گوشی هایش از آن بهره گرفته و حتی لمس صفحه نمایش را در هنگام خیس بودن گوشی برای این مدل بهبود داده است. حال می رسیم به باتری، ظرفیتی که سونی آن را به نسبت نسل قبلی کم تر کرده، به نظر می رسد دلیل این کار سونی کم کردن ضخامت بدنه باشد، اما در کل می توان گفت باتری 2930 میلی آمپر فرقی چندانی با باتری 3100 میلی آمپر ندارد و ظرفیت مناسب را در اختیار کاربران قرار می دهد.
سونی در اکسپریا Z3+ ردپایی از Z3 به جای گذاشته؛ در واقع این گوشی با اندازه 146× 72 × 6.9 میلی متر نسبت به اندازه 146× 72 × 7.3 میلی متر گوشی Z3 تغییر آنچنانی نداشته است و تنها تفاوتی که در سایز این دو گوشی دیده می شود ضخامت 0.4 میلیمتر کمتر زد 3 پلاس می باشد که با چشم غیر مسلح زیاد قابل تشخیص نیست. البته تغییری که نسبت به Z3 در این گوشی دیده می شود و به خوبی ملموس است کاهش وزن آن است؛ در واقع وزن 144 گرمی که برای این گوشی در نظر گرفته شده نسبت به وزن 152 گرم زد 3 سبک تر است.
اگر نگاهی به گوشی های سونی از دو سال و نیم گذشته تا به امروز بیاندازیم، به طراحی مشابه این گوشی ها پی خواهیم برد و این که سونی در ساخت گوشی های جدیدش از زبان طراحی امنی بالانس « OmniBalance » بهره می گیرد. بدنه ی شیشه ای مستطیل شکل که دور تا دور آن توسط یک قاب فلزی منحنی احاطه شده است. سونی از یک ماده متفاوت، در قاب اطراف صفحه استفاده می کند که با وجود این که حالتی مات دارد اما کمی درخشان نیز به نظر می رسد و حالتی فوق العاده به آن می بخشد. استفاده مواد یک دست شیشه ای بر روی سطوح بدنه در سونی موجب شده گوشی کمی لغزنده تر از دیگر گوشی های دیگر باشد.
گوشه هایی با انحنای کمتر، این نیز مختص به سبک سونی است که حس طراحی متفاوت نسبت به دیگر برندها را القاء می کند. در کل زمانی که گوشی را در دست می گیریم به دلیل وجود شیشه در بدنه و انحنای لبه ها حسی راحت و سبک به شما می دهد.
در این گوشی مکان قرار گیری بلندگو نسبت به نسل قبلی خود جا به جا شده و همانند جدش یعنی Z2 در پایین صفحه نمایش واقع شده است. دوربین جلو و سنسور در دو طرف آرم sony تعبیه شده اند و نحوه آرایش دوربین سلفی و سنسور، شبیه استایل چینش در Xperia Z می باشد. با نگاه به بخش عقب گوشی نیز به این واقعیت که سونی تغییری در بدنه عقب این گوشی با نسل قبلی اش ایجاد نکرده پی خواهیم برد. در این بخش دوربینی اصلی 20.7 مگاپیکسلی در گوشه سمت چپ بالا تعبیه شده و یک فلاش تکی LED نیز در پایین آن جای داده شده است. یکی از افتخاراتی که می توان به سونی در حوضه تولید گوشی هایش داد دوربین های هم سطح با بدنه می باشد که در آن کیفیت فدای زیبایی و ضخامت کم نشده، این در حالی است که دیگر برند ها مانند آیفون و سامسونگ برای حفظ کیفیت دوربین گوشی هایشان، آن ها را به صورت بیرون زده، تولید می نمایند. تمامی دکمه های کنترلی +Xperia Z3 همگی در سمت راست گوشی قرار دارند، دکمه پاور این گوشی به صورت دایره ای و از جنس آلومینیوم ساخته شده و در پایین آن نیز دکمه تنظیم صدا و دکمه شاتر دیده می شود.
در سمت راست این گوشی مانند نسل قبل خبری از دو اسلات جدا برای کارت های microSD و نانوسیم نیست، در واقع سونی از یک اسلات مشترک برای هر دو microSD و سیم کارت بهره گرفته و آن را به سمت چپ گوشی منتقل نموده است. جک هدفون نیز در همان جای قبلی خود واقع است و از بالا دو گوشی زد 3 پلاس و زد 3 از نظر شباهت با هم مو نمی زنند. در این گوشی همچنین درپوش مربوط به پورت microUSB حذف شده و پورت به پایین گوشی انتقال یافته است؛ این ویژگی خللی در خاصیت ضد آب گوشی ایجاد نمی کند و حتی بدون درپوش نیز، آب وارد دستگاه نمی شود. شایان ذکر است بعد از اکسپریا M4 Aqua این دومین گوشی است که در آن، برای پورت microUSB درپوش تعبیه نشده است. به نظر می رسد یکی از ویژگی های در خور توجه در گوشی موبایل سونی زد 3 پلاس خاصیت ضد آب آن باشد که به آن گواهینامه IP68 برای گرد و غبار و نفوذ آب داده شده است.
صفحه نمایش
گوشی موبایل سونی +Z3 با همان مشخصات نسلی قبلی خود یعنی صفحه نمایش 5.2 اینچی، رزلوشن FullHD و نوع IPS LCD عرضه شده و تنها تفاوتی که در این بخش دیده می شود در تراکم پیکسلی آن ها می باشد به طوری که با تراکم 428 پیکسل بر اینچ، 4 پیکسل نسبت به نسل قبلی افزایش یافته است. سونی با این حال ادعا می کند که این پنل، جدید است و حتی روشن تر از اکسپریا Z3 می باشد. این صفحه نمایش با بسیاری از ویژگی های اختصاصی سونی از جمله تکنولوژی تریلیومینیوس «Triluminous» برای وسعت رنگ و موتور ایکس ریلتی «X-Reality» برای افزایش کیفیت تصاویر همراه است، در واقع موتور پردازش تصویر به کار رفته با تجزیه و تحلیل تصویر کنتراست، اشباع وضوح را بالا می برد. حتی اگر کیفیت تصویر معمول این گوشی را نمی پذیرید، می توان از بخش تنظیمات تعادل رنگ سفید را به صورت دستی تغییر داد.
در تست هایی که در شرایط نوری 100 درصد صفحه نمایش انجام شد مشخص شد که گوشی سونی +Z3 از گوشی هایی مانند Xperia Z3، LG G4، One M9 کنتراست بالاتری را ارائه می دهد. در زیر نور خورشید نیز خوانایی خوبی را از خود به نمایش می گذارد به طوری که از LG G4 و One M9 بهتر عمل می کند.
همچنین این گوشی توانایی تشخیص 10 انگشت بر روی صفحه را دارد و حتی در شرایطی که صفحه نمایش خیس باشد بازخورد رضایت بخشی را ارائه می دهد. برای این که کل صفحه نمایش در برابر خراش مقاوم بماند سونی در این گوشی از پوشش oleophobic استفاده کرده است.
اندروید 5.0.2
گوشی موبایل زد 3 پلاس در میان سایر دیوایس های هوشمند سونی، تا به امروز جز اولین هایی است که به سیستم عامل اندروید لالی پاپ «Lollipop» مجهز شده. بر خلاف دیگر تولید کنندگان، غول ژاپنی به طور سنتی در گوشی هایش از رابط کاربری پیچیده بهره نمی گیرد، بلکه گوشی شبیه به اندروید خام گوگل «Google stock Android» که از طرفداران بیشتری برخوردار است، عرضه می کند. صفحه قفل طبق معمول ساعت و تاریخ را به نمایش می گذارد و کاربران به دلخواه خود قادر به تغییر ساعت روی صفحه به صورت عددی و عقربه دار سنتی هستند. در این صفحه همچنین لیستی از اطلاعیه ها ظاهر می شوند و در قسمت پایین نیز میانبر دوربین تعبیه شده است. با کشیدن انگشت بر روی صفحه اصلی (در صورت ندادن رمز به آن) وارد بخش اصلی گوشی خواهید شد، پس از ورود به صفحه اصلی این گوشی با چهار میانبر اصلی در سمت پایین مواجه خواهید شد که یکی از آن ها پوشه می باشد و به دلخواه می توان برنامه های مورد نظر را در آن تعبیه نمود. با کشیدن دو انگشت به سمت داخل می توان به گجت ها، برنامه ها و تم های مختلف دسترسی داشت. در سونی +Z3 دسته ای از تم های آماده وجود دارد که همان ظاهر کلی را نگه می دارد ولی رنگ صفحه را تغییر می دهد، علاوه بر این کاربران در صورت تمایل به صورت آنلاین می توانند به دانلود تم برای گوشی سونی اکسپریا زد 3 پلاس بپردازند. بخش نمایش برنامه ها نیز 4×5 اپلیکیشن متنوع را در هر صفحه جای می دهد که برای ترتیب دادن و یا حذف کردن برنامه بایستی از کشو کناری استفاده نمایید که این یکی از ویژگی های مختص به XperiaUI سونی است. بخش اطلاع رسانی نیز همان رنگ و استایل اندروید خام لالی پاپ را دارد. این بدان معناست که از یک طراحی دو مرحله برخوردار است، مثلا زمانی که برای اولین بار برای دسترسی به اطلاعیه ها انگشت را از بالا به پایین می کشید با لیستی از نوتیفیکیشن ها مواجه خواهید شد؛ بخش سوئیچ تنظیمات هم به صورت مجزا طراحی شده که با نگه داشتن انگشت بر روی هر یک از این گزینه ها می توان به صفحه اصلی تنظیمات آن ها وارد شد. مانند دیگر گوشی های سونی با کمک دکمه مربعی سمت راست می توان وارد بخش سوئیچ برنامه ها شد، در این بخش می توان با حذف برنامه های در حال اجرا، حافظه رم را خالی نمود، همچنین در این قسمت چندین برنامه تعبیه شده اند که می توان به صورت همزمان آن ها را بر روی صفحه انتخاب کرد، این ویژگی که اصطلاحا چند پنجره ای «Multi Tasking» گفته می شود امکان دسترسی به چندین برنامه مختلف را در اختیارتان قرار می دهد. برنامه هایی که می توان به صورت همزمان اجرا نمود شامل: اکتیو کلیپ «Active Clipe» ، بوک مارک کروم ، مرورگر، ماشین حساب، تقویم، جیمیل، گوگل ، موسیقی، تایمر می باشد.
سخت افزار
بحث برانگیزترین بخش گوشی سونی زد 3 پلاس! سونی در این گوشی خود از چیپست اسنپدراگون 810 «Snapdragon 810» بهره گرفته، چیپستی که امروزه در مورد آن حرف و حدیث های زیادی شنیده می شود. به نظر می رسد دلیل انتقاد بالا در مورد این چیپست، مشکل حرارتی آن باشد؛ با توجه به این که مشکل گرم شدن در گوشی های دارای چیپست اسنپدراگون 810 دیده شده، این مسئله تا حدی در دنیای تکنولوژی خبر ساز شده است. اما چرا سونی در گوشی های رده بالای خود از این پردازنده استفاده کرده؟ شاید تا آن زمان سونی از مشکل گرم شدن چیپست اسنپدراگون 810 خبری نداشته، اما پس از آن شرکت کوالکام اعلام کرد که به حل این مشکل در ورژن های بالا خواهد پرداخت؛ بنابراین پیشبینی می شود اگر این کمپانی مشکل گرمایشی چیپستش را حل نکند، بسیاری از شرکت های تولید کننده گوشی از آن فاصله بگیرند. سونی زد 3 پلاس از دو پردازنده چهار هسته ای کورتکس ای 57 «Cortex-A57» و کورتکس ای 53 « Cortex-A53 » سود می برد که بر روی چیپستش جای داده شده اند؛ هر یک از این پردازنده ها سرعتی معادل 2 گیگاهرتز و 1.5 گیگاهرتز دارند که با یک پردازنده گرافیکی آدرنو 430 «Adreno 430» و حافظه رم 3GB همراه است.
در کل اگر مشکل حرارتی این چیپست را نادیده بگیریم تمامی اجزای بالا در کنار هم عملکرد به نسبت خوبی را به نمایش می گذارند. تمامی کار های باز و بسته کردن و سوئیچینگ بین برنامه به صورت روان و صاف انجام می شود و حتی در حالت چند پنجره ای نیز اختلالی از خود نشان نمی دهد.
دوربین آشنای 20.7 مگاپیکسلی
سونی در دوربین اصلی گوشی z3+ زحمت زیادی به خود نداده و همان مشخصات دوربین گوشی نسل قبلی اش یعنی زد 3 را به کار گرفته. همان دوربین 20.7 مگاپیکسلی با دیافراگم F2.0، لنز 25mm، اندازه سنسور 1/2.3" و اندازه پیکسل 1.12 µm، دلیل بر ادعای ما در شباهت بین دوربین های اصلی این دو گوشی دارد. اما چرا همان دوربین نسل قبل؟ به نظر می رسد سونی هنوز هم اعتماد کاملی به تکنولوژی های قدیمی تر خود دارد و با توجه به این که دوربین هایش از عدد مگاپیکسل بالاتری نسبت به برخی از برند ها مانند سامسونگ، اپل و هواوی برخوردار است، همان دوربین نسل قبل را برای گوشی جدیدش کافی دانسته.می توان گفت سونی در گوشی هایش بر روی بخش دوربین حساسیت بیشتری را به خرج می دهد زیرا امروزه اشخاصی که تمایل به استفاده از گوشی هایی با دوربین با کیفیت بالا دارند، روز به روز بیشتر می شود و شاید برای بسیاری از کاربران دوربین از اولویت های اصلی برای خرید برخوردار باشد. با این تفاسیر با دوربین زد 3 پلاس می توان عکس هایی با حداکثر رزولوشن 3936×5248 در نسبت 4: 3 به ثبت رساند، البته می توان به صورت دستی نیز دوربین را به 8MP تغییر داد و با رزولوش 3264 × 2448 پیکسل عکس برداری کرد، در این حالت اندازه تصویر کوچکتر می شود که برای ویرایش و اشتراک گذاری ایده آل تر هستند. یک فلاش LED نیز برای عکسبرداری در شرایط کم نور می تواند به کمکتان بیاید.
در کل عکس های گرفته با این دوربین از کیفیت تصویر خوب و با جزئیات کافی برخوردار است؛ همانطور که انتظار می رفت در حین مقایسه کیفیت تصویر دو گوشی +Z3 و زد 3 ، تصاویر با سطح وضوح و جزئیات مشابه ظاهر می شوند. همچنین همانند زد 3 نیز می توان با دوربین این گوشی با کیفیت 2160p و سرعت 30 فریم فیلبرداری کرد. در رابط کاربری این دوربین همچنین حالت های مختلف و نرم افزار های مفید وجود دارد که استفاده از هر یک از آن ها می تواند سرگرم کننده باشد.
سونی در این گوشی برخلاف دوربین اصلی به ارتقاء مشخصات سخت افزاری دوربین جلو پرداخته و به جای استفاده از دوربین 2.2 مگاپیکسل نسل قبل، از دوربینی 5.1 مگاپیکسل با دیافراگم f/2.4 و ویژگی HDR بهره گرفته. دوربین که توانایی ثبت عکس با اندازه 2592 ×1944 پیکسل را دارد .
اتصالات
سونی اکسپریا +Z3 به صورت دو سیم کارته ارائه شده که سیم کارت اصلی توانایی پشتیبانی از چهار باند GSM 850/900/1800/1900 و چهار باند 3G را دارند. این گوشی نیز برای اتصال به شبکه 4G به باند LTE مجهز است که با آن می توان با سرعت 300/50Mbps به دانلود پرداخت. از دیگر ویژگی های اتصال می توان به دو باند Wi-Fi، وای فای دایرکت و DLNA اشاره کرد. همچنین در این گوشی، بلوتوث نسخه V4.1 همراه باGPS ، GLONASS و یک رادیو FM تعبیه شده است. در کنار گزینه های اشتراک گذاری مانند DLNA، وای فای دایرکت و بلوتوث نیز می توان از NFC و Android Beam برای ارسال فایل به دیگر دستگاه های آندروید استفاده کرد. برای شارژ باتری نیز یک پورت microUSB 2.0 تعبیه شده که در انتقال داده ها به صورت سیمی نیز نقش دارد. علاوه بر این گوشی +Xperia Z3 از قابلیت MHL نیز برای اتصال گوشی به تلویزیون پشتیبانی می نماید و همچنین شما می توانید خروجی صفحه نمایش را به صورت بی سیم و از طریق پروتکل Miracast مشاهده نمایید.
باتری و کیفیت مکالمه
با توجه به این که سونی در این گوشی ضخامت را نسبت به نسل قبلی کمی پایین تر آورده، ظرفیت باتری هم تا حدی کمتر شده، به طوری که باتری 3100 میلی آمپر زد 3 در اکسپریا زد 3 پلاس به 2930 میلی آمپر تبدیل شده و در کل 170 میلی آمپر کاهش یافته. بر طبق ادعای سایت سونی این باتری تا 2 روز می تواند در حالت آماده به کار قرار گیرد و مدت زمانی که می توان با این گوشی به مکالمه پرداخت 17 ساعت است و 580 دقیقه نیز امکان پخش ویدئو را امکان پذیر می سازد، همچنین تا 91 ساعت نیز می توان با گوشی موسیقی گوش داد.
به علاوه در تست هایی که صورت گرفته ظرف 189 دقیقه 0 تا 100٪ شارژ باتری پر خواهد شد، پس می توان نتیجه گرفت شارژر همراه آن از نوع سریع نیست. مانند دیگر گوشی های سونی، اکسپریا زد 3 پلاس نیز مجهز به حالت استامینا « Stamina » است که این حالت به طور خودکار در تنظیمات گوشی دست می برد و با غیر فعال کردن برخی ویژگی ها موجب طولانی تر شدن زمان فعالیت گوشی می شود.
سخن آخر
اگر چه سونی با به کار گیری طراحی یکنواخت در بدنه گوشی هایش، تنوع ظاهری را کم کرده، که شاید برای بسیاری از اشخاص تنوع طلب چندان استراتژی جذابی نباشد، اما با بهبود بخش های مختلف موجب می شود بتوان از طراحی یکنواخت آن تاحدی چشم پوشی کرد. البته نا گفته نماند سونی در هر نسل تغییر مختصری در طراحی بدنه اعمال کرده، مثلا در اکسپریا زد 3 پلاس ضخامت را کم کرده و به حذف برخی از اسلات ها پرداخته. به نظر می رسد دوربین های با کیفیت سونی، پوَن مثبتی در گوشی هایش هستند، مثلا دوربین با کیفیت 20.7 مگاپیکسل گوشی +Z3 برای خرید وسوسه انگیز است. صفحه نمایش 5.2 اینچی IPS رنگ های دقیق و زاویه دید خوب را ارائه می دهد. با نگاهی که به طراحی ضد آب، کیفیت ساخت خوب، رابط کاربر سریع ، صفحه نمایش و دوربین با کیفیت می اندازیم، می توان نتیجه گرفت که اکسپریا +Z3 مانند دیگر دیوایس های قبلی سونی، یک گوشی هوشمند خوب است.
› سخت افزار قدرتمند › دوربین 20.7 مگاپیکسل با کیفیت › USBمقاوم در برابر نفوذ آب › ضد آب و گرد و غبار › دوربین سلفی 5.1 مگاپیکسل خوب
› مشکل حرارتی › باتری غیر قابل تعویض › بدنه لغزنده
عمومی
برند
sony
کشور سازنده
ژاپن
مشخصات کلی
مدل
XPERIA Z3 PLUS
شماره مدل
E6533
نام مدل
E6533
تاریخ انتشار
ژوئن 2015
ابعاد
6.9 × 72 × 146 میلیمتر
وزن
144 گرم
جنس بدنه
شیشه ای, فلزی
تعداد سیم کارت
دو سیم کارته
اندازه سیم کارت
سایز نانو (12.3 × 8.8 میلیمتر)
دارای گواهینامه
IP68 (مقاوم در برابر گرد و غبار و آب تا عمق 1.5 متر به مدت 30 دقیقه)
شبکه های ارتباطی
شبکه های ارتباطی
2G ؛ 3G ؛ 4G
باند شبکه 3G
HSDPA 850 / 900 / 1700(AWS) / 1900 / 2100
سرعت دانلود 42.2 مگابیت بر ثانیه و سرعت آپلود 5.76 مگابیت بر ثانیه
پشتیبانی از شبکهی بیسیم ANT+ قابلیت حذف صداهای مزاحم هنگام مکالمه با استفاده از میکروفون دوم ( Active Noise Cancellation With Dedicated Mic)
اقلام همراه
کابل USB, دفترچه های راهنما, شارژر
برچسبهای محصول
برای جدا کردن برچسبها از فاصله استفاده کنید. برای جملات نقل قول تکی (') را به کار ببرید.
زیبا و خوش دست review by مهدی شاکری on دی ۱۳۹۵
نوآوری و خلاقیت
طراحی ظاهری
امکانات و قابلیت
ارزش خرید در قیمت
کیفیت ساخت
من مدتیه که از این گوشی استفاده می کنم. قبلا گوشی های برند هایی مثل سامسونگ رو داشتم ولی طراحی اونا به پای این گوشی نمی رسه. قیمتش هم نسبت به امکاناتی که داره خوبه.
پیشنهاد می کنیم ابتدا سفارشتان را برروی سایت درج نمایید و سپس برای قیمت روز تماس بگیرید.
ثبت سفارش بر روی سایت باعث تسریع خرید شما و پردازش توسط همکاران ما خواهد شد .
توجه داشته باشید ، برای اطلاع از قیمت روز ، بعد از ثبت سفارش روی سایت حتما باید تماس بگیرید زیرا ممکن است قیمت کالاها به دلیل ثابت نبودن قیمت ارز تغییر کند .
متشکرم از سوال مفیدتون اینو برای همه محصولات به اشتراک می گذاریم.
فروشگاه baneeh.com در تاریخ 18 آبان 1381 دامنه آن به ثبت رسید و وب سایت بارگزاری شد ؛ بعد از آن با کسب افتخاراتی چون ثبت شرکت و استارتاپ برتر استان ؛ کارآفرین برتر ؛ کاندید برترین فروشگاه آنلاین جشنواره وب و موبایل ایران ؛ عضو اتحادیه کشوری کسب و کار های مجازی ؛ دریافت نماد اعتماد دوستاره از وزارت صنعت و معدن و تجارت ؛ و نماد ساماندهی وزارت ارشاد ؛ پروانه کسب ؛ معارفه بانه دات کام به حضور وزیر ارتباطات دکتر آذری جهرمی ؛ مصاحبه و پخش زنده صدا و سیمای مهاباد و ... که در ادامه هر کدام را برای شما توضیح داده ایم؛ به راحتی می توانید به بانه دات کام اطمینان کنید .
متشکرم از سوال مفیدتون اینو برای همه محصولات به اشتراک می گذاریم.
پاسخ از: F GH در تیر ۱۴۰۰
-10
سلام. بانه دات کام یک فروشگاه قدیمی است و بسیار معروف. بدون شک می تونید اعتماد کنید. من خودم هر کالایی که نیاز داشته باشم رو از بانه دات کام می خرم و همیشه از خریدم راضی هستم.
فروشگاه اینترنتی بانه دات کام با استناد به امتیازات زیر ، اطمینان و آسودگی در خرید اینترنتی را فراهم کرده است.
فروشگاه baneeh.com در تاریخ 18 آبان 1381 دامنه آن به ثبت رسید و وب سایت بارگزاری شد ؛ بعد از آن با کسب افتخاراتی چون ثبت شرکت و استارتاپ برتر استان ؛ کارآفرین برتر ؛ کاندید برترین فروشگاه آنلاین جشنواره وب و موبایل ایران ؛ عضو اتحادیه کشوری کسب و کار های مجازی ؛ دریافت نماد اعتماد دوستاره از وزارت صنعت و معدن و تجارت ؛ و نماد ساماندهی وزارت ارشاد ؛ پروانه کسب ؛ معارفه بانه دات کام به حضور وزیر ارتباطات دکتر آذری جهرمی ؛ مصاحبه و پخش زنده صدا و سیمای مهاباد و معرفی به عنوان یکی از یکصد برند مشتری مدار و دریافت ایزوی مشتری مداری و... که در ادامه هر کدام را برای شما توضیح داده ایم؛ به راحتی می توانید به بانه دات کام اطمینان کنید .
دریافت لوح تقدیر مشتری مداری
در جشنواره ملی 100 واحد مشتری مدار تاریخ 28 بهمن ماه 1399 ؛ به پاس شایستگی در عرصه کسب و کار و تکریم مشتری با در نظر گرفتن سلایق مصرف کننده و رضایت مندی مشتری، بانه دات کام به عنوان یکی از 100 واحد مشتری مدار برتر کشور معرفی و تقدیر شد.
دامنه وبسایت فروشگاه اینترنتی بانه دات کام در تاریخ 18 آبان 1381 با توجه به هویز جهانی ثبت شده و از همان سال وبسایت خود را بالا آورده و وارد حوزه تجارت الکترونیک شد.
مجموعه بانه دات کام در 25 آبان 1397 با حضور استاندار خراسان شمالی و استاندار استان کردستان و رئیس ICT استان کردستان تقدیر نامه استارتاپ برتر را دریافت کرده است.
معارفه بانه دات کام به حضور وزیر ارتباطات و استانداری استان کردستان و مدیران همراه اول و ایرانسل در سفر به سنندج در سال 1398 که ویدیوی آن را با کلیک روی مشاهده ویدیو ببینید .
بانه دات کام در یازدهمین جشنواره وب و موبایل ایران یکی از 5 وبسایت برتر دسته فروشگاه های آنلاین و کاندید برترین فروشگاه آنلاین شد که نشان از تخصص فنی کسب و کار ما دارد.
شرکت ما از طرف کمیته محترم امداد امام خمینی شهرستان بانه با توجه به میزان اشتغالزایی برای افراد تحت پوشش آن نهاد به عنوان کار آفرین برتر معرفی و تقدیر شد .
فروشگاه بانه دات کام در سال 99 بعد از یازده سال سابقه فعالیت ایزوی 10002 و ایزوی 10004 مشتری مداری دریافت کرد . با کلیک روی لینک زیر آن را مشاهده کنید.
مدیر عامل بانه دات کام در 20 رمضان 1398 از طرف برنامه پخش زنده رمضان ، صدا و سیمای مهاباد دعوت به مصاحبه ای با موضوع انگیزشی و کار آفرینی و پیشرفت شد .
عضو اتحادیه کسب و کارهای مجازی و نماد اعتماد و ساماندهی
فروشگاه بانه دات کام از اولین روزهای تشکیل اتحادیه « عضو اتحادیه کسب وکارهای مجازی » بود و در تاریخ 3 خرداد 1396 نماد اعتماد دو ستاره وزارت صنعت و معندن و تجارت را دریافت کرد و در 20 آبان 1395 نماد طلایی ساماندهی رسانه های دیجیتال را از وزارت ارشاد دریافت کرده و این موارد را تقریبا همه فروشگاه های انلاین دارند.
در یک فروشگاه مورد اعتماد و حرفه ای میزان رضایت از خرید را فقط باید از زبان مشتریان ان فروشگاه شنید :) ما نیز برای جلب اعتماد و دادن اطمینان به شما برای خرید مطمئن ویدیوی رضایتمندی مشتریانمان را در زیر به شما نشان داده ایم.
فروشگاه اینترنتی بانه دات کام از سال 1390 دارای درگاه پرداخت آنلاین بانک ملت و پارسیان جهت انجام تراکنش های اینترنتی بوده و با این دو بانک ملت و پارسیان قرارداد دارد .
شماره های تماس با هر فروشگاهی گویای میزان حرفه ای و مورد اعتماد بودن آن است و به این دلیل ما شماره های معتبری را برای ارتباط شما عزیزان در سایت قرار داده ایم.
خط5رقمی: 0873111
پشتیبانی تلگرام و واتساپ
ثابت :
08734222226 - 08734222224 - 08734266666
همراه :
09188888534 - 09188888546 - 09188888957
به واسطه ارسال فوق سریع 24 ساعته و دریافت وجه در منزل بعد از تست و ارسال کالای 100 درصد اصل با کمترین قیمت رقابتی شما بهترین خرید را تجربه خواهید کرد.