معرفی کوتاه گوشی موبایل اچ تی سی وان ام 9 پلاس +HTC One M9
روندی که اکثر کمپانیها از آن پیروی میکنند عبارت پلاس « Plus » برای نسخهی بعدی پرچمدارانشان است که بعد از رونمایی از گوشی بالارده، یکی دیگر از نسخهها را که ویژگیها و مشخصات بهتر و تکمیل شده به نسبت گوشی اصلی دارد، وارد بازار میکنند. طبق این روال اگر گوشی در ابتدای ظهورش کمی ضعف داشته باشد و استقبال خوبی از جانب کاربران دریافت نکند، تا حدودی در نسخهی دوم یا همان پلاس، این کاستیها جبران میشوند. درست مانند داستان دو گوشی M9 و +M9 که اچ تی سی با افزودن چند پیشرفت کلیدی به ام 9 پلاس، نامش را بر سر زبانها آورد. تنها چند ماه بعد از رونمایی One M9 بود که HTC مژدهی رسیدن وان ام9 پلاس « +One M9 » را به کاربران مشتاق داد که با داشتن نمایشگر بزرگتر و حسگر با دقت اثر انگشت، بهتر از نسخهی اصلی ظاهر شد. نمایشگر 5.2 اینچ به جای 5 اینچی و رزولوشن WQHD ( یا همان QHD) به جای FULLHD علت نمایش بهتر فیلم ها و تصاویر به نسبت M9 است. از دیگر مواردی که این گوشی را جذاب کردهاند، داشتن دوربین دوگانه، حسگر اثر انگشت سریع و امکانات سختافزاری پرقدرت است. رم 3 گیگ و 32 گیگابایت حافظهی داخلی شما را از کارت microSD بینیاز میکند اما باز هم ام9 پلاس پذیرای کارتحافظه است. درون بدنهی مقاوم این گوشی، پردازندهی هشت هستهای کورتکس اِی 53 « Cortex-A53 » با سرعت 2.2 گیگاهرتزی قرار دارد که بر سرعت و راهاندازی سریع برنامههای سنگین میافزاید. اما این پردازنده تنها نیست و با یک تراشهی پرقدرت و کم مصرف مدیاتک هلیو اکس 10 « MT6795T Helio X10 » همراه شده است. در مورد سختافزار کم لطفی است که به حضور پردازندهی گرافیکی پاور وی آر جی 6200 « PowerVR G6200 » هم اشاره نداشته باشیم. این شتاب دهندهی گرافیکی در برههی زمانی کمی بازیها و برنامههای گرافیکی را راهاندازی میکند، بهعلاوه در حین اجرای بازیها هم تاخیر در صدا و تصویر دیده نمیشود. تعریف و تمجید از قدرت گرافیکی +M9 را به ادامهی بررسی موکول میکنیم، اکنون باید به خلاصهای از دوربین بپردازیم که اچتیسی گوشی ردهبالایش را به سنسور دوربین اصلی دوگانه 20 و 2.1 مگاپیکسل آراسته کرده. تک سیم کارته بودن این گوشی از یک طرف و همچنین قابلیت پشتیبانی از امکانات اتصالاتی Wi-Fi، GPS، بلوتوث، NFC، FM و شبکهی 4G از طرفی دیگر به ارزش ام 9 پلاس افزودهاند. اچتیسی برای هوشمندی بیشتر +M9، از قرار دادن سنسورهای مجاورت، حسگر نور محیط، شتاب سنج و ژیروسکوپ دریغ نکرده. با وجود تمام این موارد حال باید از خودمان بپرسیم آیا این گوشی سرسخت و مهذب HTC، میتواند ما را راضی کند؟ برای پاسخ ادامهی بررسی گوشی +One M9 را از دست ندهید.
به نظر میرسد اچتیسی یک فرمول طلایی پیدا کرده و طبق آن گوشیهایش را طراحی میکند، اگر این تصور ما درست باشد پس جای تعجب نیست که دو برادر خاندان وان یعنی M9 و +M9 به هم شباهت دارند. حتی اثرات این فرمول طلایی در نسلهای قبلی M8 و M7 هم دیده میشود. بدنهای که انحنای کمی در قسمت پشتی دارد، زبانههای بلندگو در بالا و پایین صفحهنمایش و گوشههایی که خمیدگی کمی دارند، این زبان طراحی برای همهی ما آشنا است و فیالبداهه میتوانیم بگوییم کار خود اچتیسی است. البته کمتر کسی پیدا میشود که این معماری به دلش نشیند. مقاوم بودن و سر سختی بدنه از سر و روی گوشیهایش میبارد که تنها با لمس کردن بدنه میتوانیم استحکامش را حس کنیم، به طوری که دیگر همه برند HTC را به عنوان برند آهنین می شناسند. گوشی اچ تی سی +M9 با رنگهای جذاب طلایی، خاکستری و نقرهای مانند نسلهای قبلیاش از پشت ویترین به هر رهگذری چشمک میزند.
در کل نسخهی جدیدتر یعنی +M9، بزرگتر از برادر پرچمدارش است اما تفاوتها تنها در حد 0.2 اینچ برای صفحهنمایش میباشد. ام 9 پلاس اندام کشیدهتری به نسبت M9 دارد اما باز این گوشی چنان هم بزرگ نیست که نتوان با یک دست نگهاش داشت.
درست به اندازهی کافی سایز +M9 به نسبت نسخهی قبلیاش افزایش داشته؛ ابعادش 151 × 72 میلیمتر به نسبت ابعاد 144.6 × 69 میلیمتر در گوشی پرچم دار ام 9 که تفاوتشان واضح است؛ هر دو گوشی بلند و خوش انداماند و ضخامتشان به 9.6 میلیمتر میرسد اما پیشنهاد میکنیم برای یک رژیم سبک هر دو پرچمدار اچتیسی سری به مشاور تغذیه بزنند. 11 گرم به وزن ام9 اضافه شده که وزن نهایی 168 گرم ام 9 پلاس را تشکیل میدهد، البته با در دست گرفتن هر دو گوشی تفاوت وزن چنان احساس نمیشود. اچتیسی روی تفاوت وزنها تمرکز زیادی به خرج داده، در حالی که شاید در مورد کمپانی خودخواه اپل این چنین نباشد، چرا که میبینیم تفاوت وزن iPhone 6 و iPhone 6 Plus به 43 گرم میرسد، راستش را بخواهید این اختلاف وزن زیاد، گیج کننده است و کمی ما را در ساختار و قطعات درونی گوشیها به شک میاندازد.
از قاب پشتی اگر به لبهها نگاه کنید، میبینید که زاویهی انحنای لبه ملایمتر و نرمتر از نسخهی قبلی است؛ یا بهتر بگوییم انحنای پشتی لبهها در M9 کمی تیز تر است. از نظر ارگونومیکی و متناسب با انحنای دست، گرفتن +M9 آسانتر خواهد بود.
تفاوت برجستهی دیگر مربوط به صفحهی جلویی میباشد که زبانه بلندگو در زیر صفحهنمایش دیگر یکپارچه نیست و عامل تقسیمش، سنسور اثر انگشت است.
یک تفاوت اساسی بر روی قاب پشتی دیده میشود؛ ام 9+ دو سنسور در قسمت پشتی به عنوان دوربین اصلی دارد. در واقع به دوربین ام 9 پلاس دوگانه می گویند که از جفت شدن مهارت های دوربین دوگانهی hTC M8 با دوربین 20 مگاپیکسلی دوربین ام9، پدید آمده است. دوربین عقب برخلاف ام9، دیگر مربعی نیست و حالتی گرد به خود گرفته و یک دوربین دایرهای با سنسور کوچکتر بالاتر از آن دیده میشود. تفاوت دیگر مربوط به اسکنر اثر انگشت است که درست در زیر نمایشگر جای خوش کرده. این اسکنر، زبانههای بلندگو BoomSound را که دائما متحد بودند و به صورت یکپارچه دیده بودیم، در هم شکسته که علاوه بر اینکه ظاهر گوشی را در هم نریخته است، بلکه به گوشی حال و هوای گوشیهای سامسونگ یا اپل داده که در زیر نمایشگر شاهد یک دکمهی فیزیکی خانه بودیم. به احتمال زیاد طرز کار این اسکنر درست مانند سنسور تشخیص اثر انگشت در گوشی HTC One Max باشد که سریع و آسان میتواند هر انگشتی را تشخیص دهد و مهم تر از همه قابل اعتماد بود. با این حال میتوانیم اچتیسی را هم در لیست کمپانیهایی قرار دهیم که به فکر یک روش جالبتر برای قفل کردن گوشیاند.
حال حرف به نقاط تشابه میرسد؛ این دو گوشی در طراحی شباهتهای زیادی به هم دارند، مثلا هر دو جنس بدنهی فلز برس خورده دارند که به شدت مقاوم است، این بدنه اطمینان از ضد لغزش بودن را فراهم میآورد که نگرانی شما را از افتادن گوشی با دستان چرب و یا خیس، برطرف میکند. بهعلاوه اثر انگشت و لکهی چربی تمایلی برای بقا روی بدنه ندارند. گوشههایی با لبهی گرد و مخروطی در هر دو گوشی نمایان است.
از ساختار بدنه که بگذریم، میخواهیم کمی به بررسی طرز قرار گرفتن دکمهها بپردازیم. چیدمان دکمههای فیزیکی درست مانند آنچه که در M9 دیده بودیم، میباشند. کلیدهای دو تکهی تنظیم صدا و دکمهی پاور و اسلات ورودی کارتحافظه بر روی لبهی راست و لبهی چپ هم تنها پذیرای اسلات ورودی سیمکارت است که دقیقا رو به روی درگاه کارتخوان میباشد. لبهی بالایی میزبان پورت یکپارچهی اینفرارد به همراه سوراخ ریز بلندگو است. لبهی زیرین هم جای مناسبی برای پورت میکروUSB و جک استاندارد صوتی 3.5 میلیمتری میباشد.
تصویر و صفحهنمایش
اگر بیخیال تمام آپشنهای فوقالعادهی ام9 پلاس شویم، باز هم نمیتوانیم از کیفیت بالای نمایشگرش بگذریم. به احتمال زیاد این صفحه نمایش از مواردی است که خیلی سریع به دلتان مینشیند. اچتیسی ام9 پلاس با یک صفحهنمایش 5.2 اینچی با رزولوشن QHD ( 2560x1440 پیکسل ) ظاهر شده است. چیزی که در هر دو گوشی ام 9 و ام 9 پلاس مشابه است، فناوری مربوط به صفحهنمایش یعنی Super LCD3 میباشد. اگرچه این صفحهنمایش هم از نظر کیفیت و هم از لحاظ اندازه بزرگتر و بهتر به نسبت ام9 ظاهر شده اما با این حال باز هم از نمایشگر 5.7 اینچی سامسونگ Note 4 و 5.5 اینچی گوشی iPhone 6 Plus کوچکتر است. البته اگر حساب کنید اچتیسی +M9 به راحتی در جیب شلوارتان جا میشود.
تغییر بزرگتر در مورد رزولوشن صفحه است؛ هنگامی که کیفیت 2K را در One M9 دیدم، قانع بودیم و حتی اچتیسی را تحسین کردیم، اما در این میان کسی که راضی به نظر نمیرسید، اچتیسی بود که در نهایت با افزایش پیکسلها به 565 عدد در هر اینچ ( حدود 124 پیکسل بیشتر از ام 9 ) توانست صفحهنمایش +One M9 را به حد گوشیهای Galaxy S6، S6 Edge و یا LG G3 برساند. البته با توجه به نو ظهور بودن اچتیسی، این که توانسته پا به پای کمپانی کهن سال سامسونگ برای بالا بردن کیفیت صفحهنمایش گوشیهایش تلاش کند، لازم به تمجید است.
اگر کمی رک باشیم باید بگوییم رنگهای سیاه در این نمایشگر به نسبت صفحه نمایشگر AMOLED عمیق نبود، البته به دلیل صفحهی LCD، این عمق کمتر چنان هم تعجبآور نیست. به طور کلی باید بگوییم صفحه نمایش روشن و واضح بود که گستردگی دید بالا و روشنایی فوقالعادهاش باعث میشوند حتی در محیطهای باز و یا زیر نور آفتاب هم بتوان به سادگی با گوشی کار کرد، البته در گوشی ام9 هم شاهد زاویهی دید بالا بودیم. گوشی +One M9 تعصب کمی روی اغراق در رنگها و افزایش میزان گرمی آنها دارد، در برخی از تصاویر هم گرایش به سمت رنگ زرد دیده میشود؛ با این حال صفحهنمایش +One M9 مطلوب برای کارهای روزمره و یا برای دیدن محتوای چندرسانه ای است.
دوربین و تصویر برداری
اچتیسی این بار در گوشی پرچمدار جدیدش، دوربین دوگانهی گوشی One M8 را با +One M9 همراه کرده به طوری که یاد و خاطره ی ام8 را بار دیگر در ذهن زنده میکند. این دو دوربین در کنار هم به تمرکز بیشتر روی سوژه کمک میکنند که در نهایت تصویر بسیار واقعیتر به نظر برسد، این در حالی است که دیگر گوشیهای هوشمند، این عمل را تنها به وسیلهی یک سنسور انجام میدهند. دوربین اصلی در ام 9 پلاس درست مانند ام 9، دارای یک سنسور 20 مگاپیکسلی است، به علاوه بر روی قاب جلویی این گوشی باز هم رنگ و روی یک دوربین 4 مگاپیکسلی را میبینیم، درست مانند دوربین سلفی M9. نمیتوان ایراد بزرگی را به این دوربین نسبت داد، تصاویر ثبت شدهی این دوبین روشن و زیبا هستند و رنگها تا حدی به واقعیت نزدیکاند، برای حرفهایتر کردن تصاویر بهتر است تنظیماتش را دستکاری کنید.
اچتیسی برای رابط دوربین ام 9 پلاس، همان رویهی M9 را تکرار کرده مثلا سوئیچ سریع بین دوربین سلفی و اصلی یا بین حالتهای فیلمبرداری و تصویر برداری، توانایی ثبت تصویر پانوراما بهوسیلهی کشیدن انگشت بر روی منظرهیاب یا با زدن دکمهی کاهش صدا همگی از موارد عنوان شده در ام 9 بودند. همچنین موارد دیگر مانند اطاقک عکس « Photo Booth » یا تصویر تقسیم شده « Split Capture » برای عکاسی همزمان با دوربین اصلی و سلفی در یک صفحه، برای کاربران مشتاق به خدمت آمدهاند. بقیهی تنظیمات هم به منظور عدم به همریختگی رابطکاربری دوربین، در قسمت منوها پنهان شدهاند. همانطور که در رابطکاربری دیگر گوشیها هم باب شده، برای دسترسی به موارد غیر ضروری مانند حالت HDR یا کتابچه راهنمای کاربر باید مراحل بیشتری را طی کرد.
یکی از اصلیترین تغییرات بین رابطکاربری دوربین ام 9 و ام 9 پلاس، اضافه شدن ضامن دوربین دوگانه « Duo Camera toggle » برای تغییر سریع بین duo capture و عکسبرداری با وضوح بالا توسط دوربین دوگانه میباشد.
دوربین دوگانهی این گوشی فرضی کار میکند، برای نتایج بهتر قبل از تصویر برداری مطمئن باشید که فوکوس مستقیما روی سوژه باشد یا اینکه تصویر پس زمینه کاملا روشن و بدون تاری است. عکسبرداری در حالی که وضوح بالا را انتخاب کردهاید، کاملا مناسب و ایدهال است که حتی جزئیات ریز هم قابل دیدن است خصوصا زمانی که دوربین 20 مگاپیکسلی را انتخاب کردهاید. به علت وجود روشنایی کافی به وسیلهی دریچهی باز سنسور، عکسهایی زیبا ثبت خواهید کرد. ممکن است شما هم با مشکل کمبود دامنهی دینامیکی مواجه شوید؛ روشی که شما را از این مهلکه نجات میدهد، ضربه زدن بر روی هر نقطه از منظرهیاب است تا وضوح نقاط تاریک و روشن افزایش یابد، البته باید حواستان از بابت نوسنات هم جمع باشد تا وضوح تصویر از دستتان خارج نشود. در این باره حالت HDR ( High Dynamic Range ) یا همان محدودهی دینامیکی بالا هم کمکرسان خوبی است، اگر میخواهید بهترین نتیجه را از این حالت به دست آورید کافی است که بین هر شات، برای پردازش درست HDR چند ثانیهای صبر کنید تا نور به خوبی در نقاط تاریک و روشن پخش شود و وضوح بالاتر رود. دوربین اصلی همچنین میتواند فیلمهای فورکی را با حالت HDR ضبط کند تا میزان وضوح روشنترین و تریکترین نقطه برابر باشد.
سختافزار و حافظه
یکی دیگر از تغییرات ام9 و ام9 پلاس مربوط به بخش سختافزاری است. اما متاسفانه در این بخش شاهد حرکتی رو به عقب هستیم که دور از انتظار همهی ما بود. در زیر قاب پشتی، تراشه مدیاتک هلیو اکس 10 ام تی6795تی « Mediatek Helio X10 MT6795T » قرار دارد که پردازندهی هشت هستهای با معماری کورتکس A53 و سرعت 2.2 گیگاهرتزی را با خود حمل میکند. به همراه این قدرت سخت افزاری، یک شتاب دهندهی گرافیکی هم با نام پاور وی آر جی6200 « PowerVR G6200 » دارد. حافظهی موقت یا همان رم مقدار 3 گیگ به خود میبیند. این مجموعهی سختافزاری برای انجام امور پایهی روزانه میتواند عملکرد بسیار خوبی ارائه دهد، به خصوص این که فرامین را سریعا اجرا میکند و یا اینکه برای اجرای برنامههای سنگین و کاربردی تنها در کسری از ثانیه سنگ تمام بگذارد. قابلیت مولتی تسینگ « multi-tasking » از آپشنهای کاربردی و برجسته برای ام 9 پلاس قلمداد میشود. این قابلیت امکان تغییر در انتخاب برنامههای باز را فراهم میکند، مثلا هنگامی که مشغول بازی کردن هستید، پیام دریافتی را هم چک کنید. این کار که رم و پردازنده نقش مهمی در اجرایش ایفا میکنند و وابسته به قدرت سختافزاری است، به خوبی و بدون لگ و کندی انجام میگیرد.
قدرت پردازندهی گرافیکی، بیشتر در حین اجرای بازیها خود را نشان میدهد؛ البته با وجود تراشهی مدیاتک به طور حتم بازدهی خوبی خواهد داشت. مثلا در بازی مدرن کامبت 5 « Modern Combat 5 » که گرافیکش فشردگی بالایی دارد و هر گوشی از پس اجرا کردنش بر نمیآید، در +One M9 شاهد حرکات و اجرای روان خواهیم بود.
همچنین در این میان صفحه هم فشار زیادی را برای تصاویر با کیفیتش به خرج میدهد تا جزئیات را دقیق نمایش دهد، تنها اشکال کار در نرخ فریم است، البته چنان عذاب آور هم نیست. ام 9 پلاس بازی مورتال کامبت ایکس « Mortal Kombat X » را هم تا حدی به خوبی اجرا میکند. این گوشی در بازی سادهتر مانند کلش آف کلنز « Clash of Clans » هم مهارتش را به رخ میکشد، کیفیت تصویر و قدرت گرافیکی بالا، جای هیچ سخن اضافهای را باقی نخواهد گذاشت.با توجه به نظر منتقدان، تراشه ی اسنتپدراگون 810 که در گوشی ام 9 شاهدش بودیم یک سر و گردن بالاتر از چیپست مدیاتک در ام 9 پلاس است. در واقع هر دو قدرتمند هستند و در اجرای برنامهها و یا امور روزانه و حتی هنگامی که تحت فشار زیاد باشند، بی غل و غش عمل میکنند. همچنین درست مانند M9، اچتیسی +M9 هم در هنگام استفاده داغ نمیکند اما باید به گرم شدن بسیار کمش در حال شارژ شدن باتری اشاره داشت. البته گرمای آن به دلیل جنس بدنهی فلزی اش ربط دارد که بیشتر احساس خواهد شد.
اگر به ناحیهای سختافزاری اشاره داشته باشیم که مهارت M9 بیشتر از +M9 باشد، آن هم رسیدگی کمتر پردازندهی گرافیکی به برنامهها است. البته تفاوتها انچنان هم زیاد نیست اما باید گفت که در تصاویر ارائه شده به وسیلهی M9+، متوجه کمی لرزش خواهید شد. با این حال باز هم هنگامی که به اجرای بازی گرافیکی مثلا فالوت شلتر « Fallout Shelter » میپردازید، مشکلی در تصویر نخواهید دید. اگرچه +One M9 حافظه داخلی 32 گیگ دارد اما باز هم ممکن است به فضای بیشتری برای ذخیره کردن عکس و فیلم نیاز داشته باشید، به وسیلهی کارت microSD میتوانید آن را جور کنید. اسلات ورودی کارتحافظه میتواند تا 128 گیگابایت فضای خالی برایتان دست و پا کند.
حسگر اثر انگشت؛ سریع و آسان
زبانهی بلندگو در قسمت زیرین نمایشگر، یکپارچگیاش را از دست داده و اکنون در ام 9 پلاس به حالت گسسته در آمده، تنها علت این گسستگی، همان اسکنر اثر انگشت میباشد که ایدهای جالب اما مشابه با سامسونگ و اپل است. این اسکنر میتواند تا 5 انگشت را تشخیص دهد که پس از وارد کردن اثر انگشتتان، سریعا آن را تشخیص دهد؛ این سنسور به طرز عجیبی عملکرد بالایی دارد که به سادگی میتواند رقیب خطرناکی برای حسگر آخرین پرچمداران گوشیهای اپل و یا سامسونگ باشد. این دکمه که مانند کلید خازنی خانه است، در واقع تنها یک حسگر لمسی است. به خاطر داشته باشید که برای شناسایی اثر انگشتتان نیازی به قرار دادنش در جهت صفحه نیست و از هر زاویهای سنسور کارش را به خوبی انجام میدهد. همچنین در خور توجه است که 83 درصد گوشیهای هوشمند در حسرت داشتن اسکنر اثر انگشتند که خوشبختانه شاهد حضورش بر روی +M9 هستیم.
نرمافزار و رابطکاربری
رابطکاربری سِنس 7 « HTC Sense 7 » در این گوشی بر پایهی سیستمعامل اندروید لالی پاپ 5.0.2 « Android 5.0.2 Lollipop » است. تنها چند ویژگی کلیدی به این رابطکاربری مختص به کمپانی تایوانی اضافه شده. سیستمعامل بر روی ام 9 پلاس هنوز هم سریع و بیغل و غش است. محتوایش تا حدی برایمان آشنایی دارد مانند کشوی برنامهها، ایستگاه اطلاعرسانی عمودی BlinkFeed که میتواند غذای رستورانها، رژیم غذایی و یا برنامههای ورزشی را نمایش دهد، البته انتخاب نمایش دادنش روی صفحهی قفل، بر عهدهی خودتان است.
ورود به صفحهی قفل به وسیلهی این رابطکاربری، سریع و آسان صورت میگیرد و چندین مورد میانبر برای فعال کردن صفحه وجود دارد. دو ضربه بر روی صفحه میتواند مستقیما شما را به صفحهی قفل راهنمایی کند. اگر صفحه قفل نباشد در این قسمت ایستگاه اطلاعرسانی BlinkFeed را قبل از منوها خواهید دید. برای از دست ندادن سوژههای عکس، دسترسی سریع به دوربین هم وجود دارد. کافی است گوشی را در جهت منظرهیاب یا به صورت عمودی نگه دارید و دکمهی کاهش صدا را فشار دهید.
ویژگیهای جدیدی که همراه با رابطکاربری سنس 7 معرفی شدند شامل ویجت خانه « home widget » و موتور تم « themes engine » میباشد. مجموعهی ویجتهای خانه شامل برنامههایی است که بیشتر برای شما کاربری و مفیداند، البته بر اساس محلی که در آن هستید و یا زمان ( مثلا محل کار و یا در حال استراحت در خانه )، این برنامهها قابل تغییراند. در این مجموعه همچنین یک پوشه با محتوای برنامههایی که اخیرا دانلود شدهاند، وجود دارد. اچتیسی با اضافه کردن لیستی از برنامههای پیشنهاد شده، این مجموعه را کاملتر کرده. بیشک این برنامهها مفیدند اما اگر نیازی به آنها پیدا نکردید، به سادگی قابل حذفاند. از سوی دیگر، ویژگی themes engine هم در لیست قابلیتهای جذاب سنس 7 قرار دارد تا دنیای رابطکاربری این گوشی را بسته به سلیقهتان تغییر دهید. این قابلیت هنوز هم یک امکان جدید است تا با یک لمس، تصویر زمینه، آیکونها، فونتها و یا حتی زنگ پیام و نوتیفیکیشن را منقلب کند. اچتیسی همچنین این امکان را در اختیار کاربر قرار داده تا بتواند با انتخاب یک تصویر زمینه یا عکسی از گالری و دیگر ویژگیهای کنترل، تم خود را طراحی کند.
بلندگو و باتری
یکی از جنبههای سختافزاری که سهم زیادی در لذت از پخش رسانهها و بازی کردن دارد، کیفیت صدا است. اچتیسی تنها به کیفیت تصویر در گوشیهایش اکتفا نکرده و یکی از معدود کمپانیهایی است که برای کیفیت صدا هم غایت تلاشش را به خرج می دهد. بلندگوهای BoomSound اچتیسی را شاید کمتر کسی نشناسد، در واقع مانند یک امضا از این کمپانی تایوانی بر روی گوشیهایش است. این بلندگوها کیفیت فوقالعادهای دارند و به مراتب از بلندگوی هر گوشی دیگری پر قدرتترند که به سادگی خیالتان را از بابت صدا آسوده میکنند. با پیشرفتهایی که صدای دالبی در این گوشی از خود به جا گذاشته، به آسانی میتوان در بین صدای تئاتر و یا صدای فراگیر، یکی را انتخاب کرد. به علاوه انتخاب حالت موسیقی برای کاربران مشتاق موزیک بیشک هیجانانگیز خواهد بود.
باتری اچتیسی +M9 با ظرفیت 2,840 میلیآمپر در جایی که برایش در نظر گرفته شده، مستقر است. آیا میدانید میانگین ظرفیت باتری برای گوشیهای هوشمند 2390 میلیآمپر است؟ باید بگوییم که پرچمدار اچتیسی یعنی +One M9 با ظرفیت باتری 2840 میلیآمپر، در لیست گوشیهای برتر نشسته است.
استفادهی معمول و تنها برای رفع نیازهای پیش پا افتاده توسط باتری بیت 14 تا 16 ساعت طول میکشد. برای اکثر کاربران که نیاز بیشتری ندارند، باتری گوشیشان به سادگی میتواند یک روز کامل دوام بیاورد، اما استفاده ی سنگین طبق معمول که نیاز به باتری بیشتری دارد، به چند ساعت کاهش مییابد، یعنی به 10 تا 11 ساعت میرسد. به دلیل وجود تراشهی MediaTek، امکان شارژ کردن سریع باتری هم فراهم آمده. یکی از جنبههای منفی که اچتیسی ام 9 پلاس در مقایسه با اچتیسی ام 9 دارد، زمان بیشتر برای شارژ شدن سریع باتری است.
جمع بندی
از یک گوشی خوب چه انتظاری دارید؟ ملاک مهم برای انتخابش از نظر شما چیست؟ مطمئنا قیمت مناسب برای اکثر افراد مهم است، عدهای هم به فکر آپشنهایی هستند که یک گوشی حرفهای میتواند در اختیار آنها قرار دهد و نیازهایشان را بر آورده کند. اگر هر دوی این موارد را در کنار هم میخواهید بهتر است به فکر خرید نسخهی جدید پرچمدار 2015 کمپانی HTC یعنی +One M9 باشید. M9 فراز و نشیبهای زیادی را پشت سر گذاشت که در نهایت اچتیسی آن را در یک نسخهی کاملتر + One M9 طراحی کرد. اگرچه طراحی +HTC One M9 زیاد هم از HTC One M9 دور نیست و همچنین قابلیتها و امکانات ام 9 پلاس تنها در چند مورد پیشرفت داشته، اما اچتیسی سعی داشته مواردی را که برای همه مهم است، برجستهسازی کند. به عنوان مثال برای هر کسی صفحهنمایش از مهمترین ملاکهاست که خوشبختانه اچتیسی در این باره یکه تاز است. همچنین در امکاناتی مانند دوربین، پیشرفت اچتیسی ام 9 را واضحا میبینیم هر چند که پیش از این هم در One M8، دوربین دوگانه وجود داشت اما با اختلاف مگاپیکسلی. یکی از موارد دیگری که امروزه برای هر کسی اهمیت دارد، امنیت کامل گوشیاش است، خوشبختانه اسکنر اثر انگشت بر ارزش ام 9 پلاس افزوده است. HTC One تراشهی مدیاتک X10 عملکرد خوبی ارائه میدهد و همراه با سایر امکانات سختافزاری، بیوقفه مشغول به کار است. اگر بدنهی فلزی و مقاوم، نمایشگر باکیفیت و یا قدرت پردازش بالا را مد نظر دارید، ام 9 پلاس انتخاب مطلوبی است که در این بازهی قیمتی همچنین گوشیهای سامسونگ گلکسی S6، آیفون 6، یا گوشیهای معاصر Nexus 6 و موتورولا Moto توربو با نقطه قوتیهای منحصر به فرد وجود دارند.
›دوربین قوی ›طراحی با دوام و زیبا ›حسگر اثر انگشت ›صفحه نمایش با کیفیت
› باتری نسبتا ضعیف › ضخامت زیاد بدنه
عمومی
برند
HTC
کشور سازنده
تایوان
مشخصات کلی
مدل
One M9 Plus
نام مدل
One M9 Plus
تاریخ انتشار
1 مهٔ 2015
ابعاد
151 × 72 × 9.6 میلی متر
وزن
168 گرم
جنس بدنه
فلزی
تعداد سیم کارت
یک سیم کارته
اندازه سیم کارت
سایز نانو (12.3 × 8.8 میلیمتر)
شبکه های ارتباطی
شبکه های ارتباطی
2G ؛ 3G ؛ 4G
باند شبکه 3G
HSDPA 850 / 900 / 1900 / 2100HSPA سرعت دانلود 42.2 مگابیت بر ثانیه، سرعت آپلود 21.1 مگابیت بر ثانیه
باند شبکه 4G
LTE band 1(2100), 3(1800), 5(850), 7(2600), 8(900), 28(700), 38(2600), 39(1900), 40(2300), 41(2500) با سرعت دانلود 300 مگابیت بر ثانیه، سرعت آپلود 50 مگابیت بر ثانیه
صفحه نمایش
اندازه صفحه نمایش
5.2 اینچ
نوع صفحه نمایش
LCD
فناوری
Super LCD 3
رزولوشن نمایشگر
2560 × 1440 | Quad HD
تراکم پیکسلی
565 پیکسل بر هر اینچ
سایر قابلیت های صفحه
نسبت صفحه به بدنه 68.6%
پردازنده
تراشه
MediaTek helio X10
پردازنده مرکزی
هشت هسته ای Cortex-A53
فرکانس پردازنده
2.2 گیگاهرتز
پردازنده گرافیکی
PowerVR G6200
حافظه
حافظه داخلی
32 گیگابایت
حافظه RAM
3 گیگابایت
پشتیبانی کارت حافظه جانبی
microSD تا 128 گیگابایت
دوربین
کیفیت دوربین اصلی
20.0 مگاپیکسل
نوع فلاش
Dual Tone LED
رزولوشن و سرعت فیلمبرداری
رزولوشن 2160 × 3840 و سرعت 30 فریم بر ثانیه (2160p@30FPS)
سایر قابلیتهای دوربین
شامل دو دوربین بر روی قاب پشتی : دوربین 20 مگاپیکسل + 2.1 مگاپیکسل دیافراگم f/2.2 سایز سنسور 1/2.4 اینچ سایز پیکسل 1.2 میکرومتر ثبت موقعیت جغرافیایی عکسها و فیلمها (Geo-Tagging) فوکوس با اشاره روی سوژه (Touch Focus ) قابلیت تشخیص چهره و لبخند (Face and Smile Detection) عکاسی پانوراما ( Panorama ) فیلم برداری وعکاسی HDR فیلمبردارای با صدای استریو عکاسی و فیلمبرداری همزمان (Simultaneous HD video and image recording)
کیفیت دوربین سلفی
4 مگاپیکسل
قابلیت های دوربین سلفی
دیافراگم f/2.0 سایز سنسور 3/1 اینچ سایز پیکسل 2 میکرومتر فیلم برداری وعکاسی HDR فیلم برداری باکیفیت 1080p@30fps
امکانات نرم افزاری
سیستم عامل
Android
نسخه سیستم عامل
5.0.2 لالی پاپ ( Lollipop )
رابط کاربری
Sense 7
دستیار صوتی
Google now
قابلیتهای نرمافزاری
گزینههای پیام رسانی شامل SMS، MMS، Email، Push Email برنامه ویرایش عکس سرویسهای گوگل شامل Google Search, Google Maps, Gmail و YouTube قابلیت استفاده از شبکههای اجتماعی مانند فیسبوک، تلگرام، اسکایپ، انستگرام و ... قابلیت نمایش اسناد مایکروسافت آفیس قابلیت نمایش فایلهای متنی PDF مرورگر HTML5
100 گیگابایت فضای ابری رایگان گوگل(Google Drive Cloud Storage) حذف صداهای مزاحم هنگام مکالمه با استفاده از میکروفون دوم ( Active Noise Cancellation With Dedicated Mic) رادیوی استریو با قابلیت RDS microUSB v2.0 با قابلیت اتصال به تلویزیون TV-out
اقلام همراه
دفترچه های راهنما, شارژر
برچسبهای محصول
برای جدا کردن برچسبها از فاصله استفاده کنید. برای جملات نقل قول تکی (') را به کار ببرید.
htc review by alireza on شهریور ۱۳۹۷
کیفیت ساخت
نوآوری و خلاقیت
طراحی ظاهری
امکانات و قابلیت
ارزش خرید در قیمت
در کل خوبه
اتمام باطری review by بهار on تیر ۱۳۹۶
طراحی ظاهری
امکانات و قابلیت
ارزش خرید در قیمت
کیفیت ساخت
نوآوری و خلاقیت
گوشی من HTC One me dual sim m9 we هست در حالت اماده به کار شارژش نصفه روز تموم میشه چرا
بدون نت و استفاده خودش مصرف میکنه دیر متوجه بشم تموم میشه شارژش و خاموش میشه کسی میتونه کمک کنه ممنون ظرفیت 2840 میلیآمپر ساعت
بهترین برند review by sadeq hTC on اسفند ۱۳۹۵
امکانات و قابلیت
ارزش خرید در قیمت
کیفیت ساخت
نوآوری و خلاقیت
طراحی ظاهری
به نظر من اچ تی سی از همه ی برندها به خصوص اون هواوی متقلب بهتره. قبلا گوشیم ام 8 بود الانم ام 9 پلاس دتمه حرف نداره
پیشنهاد می کنیم ابتدا سفارشتان را برروی سایت درج نمایید و سپس برای قیمت روز تماس بگیرید.
ثبت سفارش بر روی سایت باعث تسریع خرید شما و پردازش توسط همکاران ما خواهد شد .
توجه داشته باشید ، برای اطلاع از قیمت روز ، بعد از ثبت سفارش روی سایت حتما باید تماس بگیرید زیرا ممکن است قیمت کالاها به دلیل ثابت نبودن قیمت ارز تغییر کند .
متشکرم از سوال مفیدتون اینو برای همه محصولات به اشتراک می گذاریم.
فروشگاه baneeh.com در تاریخ 18 آبان 1381 دامنه آن به ثبت رسید و وب سایت بارگزاری شد ؛ بعد از آن با کسب افتخاراتی چون ثبت شرکت و استارتاپ برتر استان ؛ کارآفرین برتر ؛ کاندید برترین فروشگاه آنلاین جشنواره وب و موبایل ایران ؛ عضو اتحادیه کشوری کسب و کار های مجازی ؛ دریافت نماد اعتماد دوستاره از وزارت صنعت و معدن و تجارت ؛ و نماد ساماندهی وزارت ارشاد ؛ پروانه کسب ؛ معارفه بانه دات کام به حضور وزیر ارتباطات دکتر آذری جهرمی ؛ مصاحبه و پخش زنده صدا و سیمای مهاباد و ... که در ادامه هر کدام را برای شما توضیح داده ایم؛ به راحتی می توانید به بانه دات کام اطمینان کنید .
متشکرم از سوال مفیدتون اینو برای همه محصولات به اشتراک می گذاریم.
پاسخ از: F GH در تیر ۱۴۰۰
-10
سلام. بانه دات کام یک فروشگاه قدیمی است و بسیار معروف. بدون شک می تونید اعتماد کنید. من خودم هر کالایی که نیاز داشته باشم رو از بانه دات کام می خرم و همیشه از خریدم راضی هستم.
گوشی من HTC One me dual sim m9 we هست در حالت اماده به کار شارژش نصفه روز تموم میشه چرا
بدون نت و استفاده خودش مصرف میکنه دیر متوجه بشم تموم میشه شارژش و خاموش میشه کسی میتونه کمک کنه ممنون ظرفیت 2840 میلیآمپر ساعت
فروشگاه اینترنتی بانه دات کام با استناد به امتیازات زیر ، اطمینان و آسودگی در خرید اینترنتی را فراهم کرده است.
فروشگاه baneeh.com در تاریخ 18 آبان 1381 دامنه آن به ثبت رسید و وب سایت بارگزاری شد ؛ بعد از آن با کسب افتخاراتی چون ثبت شرکت و استارتاپ برتر استان ؛ کارآفرین برتر ؛ کاندید برترین فروشگاه آنلاین جشنواره وب و موبایل ایران ؛ عضو اتحادیه کشوری کسب و کار های مجازی ؛ دریافت نماد اعتماد دوستاره از وزارت صنعت و معدن و تجارت ؛ و نماد ساماندهی وزارت ارشاد ؛ پروانه کسب ؛ معارفه بانه دات کام به حضور وزیر ارتباطات دکتر آذری جهرمی ؛ مصاحبه و پخش زنده صدا و سیمای مهاباد و معرفی به عنوان یکی از یکصد برند مشتری مدار و دریافت ایزوی مشتری مداری و... که در ادامه هر کدام را برای شما توضیح داده ایم؛ به راحتی می توانید به بانه دات کام اطمینان کنید .
دریافت لوح تقدیر مشتری مداری
در جشنواره ملی 100 واحد مشتری مدار تاریخ 28 بهمن ماه 1399 ؛ به پاس شایستگی در عرصه کسب و کار و تکریم مشتری با در نظر گرفتن سلایق مصرف کننده و رضایت مندی مشتری، بانه دات کام به عنوان یکی از 100 واحد مشتری مدار برتر کشور معرفی و تقدیر شد.
دامنه وبسایت فروشگاه اینترنتی بانه دات کام در تاریخ 18 آبان 1381 با توجه به هویز جهانی ثبت شده و از همان سال وبسایت خود را بالا آورده و وارد حوزه تجارت الکترونیک شد.
مجموعه بانه دات کام در 25 آبان 1397 با حضور استاندار خراسان شمالی و استاندار استان کردستان و رئیس ICT استان کردستان تقدیر نامه استارتاپ برتر را دریافت کرده است.
معارفه بانه دات کام به حضور وزیر ارتباطات و استانداری استان کردستان و مدیران همراه اول و ایرانسل در سفر به سنندج در سال 1398 که ویدیوی آن را با کلیک روی مشاهده ویدیو ببینید .
بانه دات کام در یازدهمین جشنواره وب و موبایل ایران یکی از 5 وبسایت برتر دسته فروشگاه های آنلاین و کاندید برترین فروشگاه آنلاین شد که نشان از تخصص فنی کسب و کار ما دارد.
شرکت ما از طرف کمیته محترم امداد امام خمینی شهرستان بانه با توجه به میزان اشتغالزایی برای افراد تحت پوشش آن نهاد به عنوان کار آفرین برتر معرفی و تقدیر شد .
فروشگاه بانه دات کام در سال 99 بعد از یازده سال سابقه فعالیت ایزوی 10002 و ایزوی 10004 مشتری مداری دریافت کرد . با کلیک روی لینک زیر آن را مشاهده کنید.
مدیر عامل بانه دات کام در 20 رمضان 1398 از طرف برنامه پخش زنده رمضان ، صدا و سیمای مهاباد دعوت به مصاحبه ای با موضوع انگیزشی و کار آفرینی و پیشرفت شد .
عضو اتحادیه کسب و کارهای مجازی و نماد اعتماد و ساماندهی
فروشگاه بانه دات کام از اولین روزهای تشکیل اتحادیه « عضو اتحادیه کسب وکارهای مجازی » بود و در تاریخ 3 خرداد 1396 نماد اعتماد دو ستاره وزارت صنعت و معندن و تجارت را دریافت کرد و در 20 آبان 1395 نماد طلایی ساماندهی رسانه های دیجیتال را از وزارت ارشاد دریافت کرده و این موارد را تقریبا همه فروشگاه های انلاین دارند.
در یک فروشگاه مورد اعتماد و حرفه ای میزان رضایت از خرید را فقط باید از زبان مشتریان ان فروشگاه شنید :) ما نیز برای جلب اعتماد و دادن اطمینان به شما برای خرید مطمئن ویدیوی رضایتمندی مشتریانمان را در زیر به شما نشان داده ایم.
فروشگاه اینترنتی بانه دات کام از سال 1390 دارای درگاه پرداخت آنلاین بانک ملت و پارسیان جهت انجام تراکنش های اینترنتی بوده و با این دو بانک ملت و پارسیان قرارداد دارد .
شماره های تماس با هر فروشگاهی گویای میزان حرفه ای و مورد اعتماد بودن آن است و به این دلیل ما شماره های معتبری را برای ارتباط شما عزیزان در سایت قرار داده ایم.
خط5رقمی: 0873111
پشتیبانی تلگرام و واتساپ
ثابت :
08734222226 - 08734222224 - 08734266666
همراه :
09188888534 - 09188888546 - 09188888957
به واسطه ارسال فوق سریع 24 ساعته و دریافت وجه در منزل بعد از تست و ارسال کالای 100 درصد اصل با کمترین قیمت رقابتی شما بهترین خرید را تجربه خواهید کرد.