معرفی کوتاه گوشی موبایل نوکیا اکس ال NOKIA Xl Mobile Phone
دیگر همه میدانند شرکت فنلاندی نوکیا با مایکروسافت و پلتفرم ویندوزفونش ازدواج کرده که ترکیب این دو شرکت معروف به ساخت نوکیاهای ویندوزفونی منجر میشود. اما یکی از گوشیهای نوکیا این رسم قدیمی را شکسته و به دستهی اندرویدیها پیوسته است. در واقع میتوان از این گوشی سنت شکن یعنی نوکیا اکس اِل « Nokia XL » با نام پدر اندرویدی یاد کرد چرا که از اولین گوشیهای نوکیا با نرمافزاری متفاوت است. این گوشی به مرزهایی از مدرنیته بودن پا گذاشته که گوشیهای خانوادهی آشا هرگز جرات قدم گذاشتن به آن محوطه را ندارند. اندازهی نمایشگرش به نسبت خانوادهی X بزرگتر است که لقب غولپیکرترین گوشی نوکیای اندرویدی را از آن خود کرده. همچنین دوربین این گوشی به نسبت هم خانواده های کوچکترش ارتقا یافته. بقیهی ویژگیهای Nokia XL کم و بیش با خانوادهاش یکسان است؛ البته پیشرفت چشمگیر این خانواده را باید تحسین کرد. اگر کمی فنیتر در مورد این گوشی دهن به سخت بگشاییم، باید بگوییم Nokia XL از گوشیهای دو سیم کارتهای است که سال ساختش به 2014 بر میگردد. یک نمایشگر 58 اینچی با رزولوشن 480 در 800 پیکسل این گوشی را همراهی میکند. نوکیا اکس ال پردازنده دو هستهای 1 گگیاهرتزی با چیپست Qualcomm Snapdragon S4 به خود میبیند که حافظهی رم آن 768 مگابایت است. همچنین حافظهی داخلی این گوشی 4 گیگابایت با قابلیت ارتقا تا 32 گیگابایت میباشد البته با کارتحافظهی microSD. در نوکیا xl دوربین اصلی با عدد 5mp و دوربین سلفی با عدد 2 مگاپیکسلی ظاهر شدهاند. باتری هم ظرفیت 2000 میلیآمپری به همراه دارد که از نوع قابل جدا شدنی است. گزینههای اتصال شامل Wi-Fi و GPS، بلوتوث، رادیو FM هستند. سنسورهای مجاورت، نور محیط و شتاب سنج هم در نوکیا اکس ال گرد هم آمدهاند.
با قاب رنگی و ظاهر زیبایش، در نگاه اول ممکن است شما گوشی نوکیا را با موبایلهای لومیا اشتباه بگیرید چرا که طراحیشان تقریبا یکسان است. این گوشی نوکیا دارای بدنهای ساخته شده از پلیکربنات است و همچنین در شش رنگ جذاب وارد بازار شده به همین دلیل کمی به Lumia 625 شباهت دارد. احساسی که ساخت این گوشی از به دست گرفتنش به ما میدهد، به مراتب بهتر از تلفنهای رده پایینتر اندرویدی است. ابعاد نوکیا اکس ال 141.4 × 77.7 × 10.9 میلیمتر بود. با این اندازهگیری معلوم شد این گوشی نوکیای 5 اینچی از 5 اینچیهای معمولی بزرگتر است. یک اینچ کامل بلندتر و بیش از نیم اینچ پهنتر از هم خانوادهاش یعنی 4 اینچی نوکیا X میباشد. قطر صفحهنمایش نوکیا اکس ال با افزایش یک اینچیاش نشان میدهد که این گوشی ضخیمتر از هم خانوادههایش است. وزن 190 گرمی این گوشی هم مانند ابعادش مشکوک است چرا که سامسونگ گلکسی نوت 3 با صفحهی 5.7 اینچیاش تنها 168 گرم وزن داشت. البته درست است گوشی های نوکیا وزن بیشتری دارند اما باید اعتراف کنیم مقاومت و دوام بالایشان در برابر ضربه و آسیب را باید تحسین کرد. به نظر میرسد نوکیا XL اهمیتی به درجهبندی و مقامش نمیدهد که ممکن است بعد از Lumia 520 یا Asha 501، قرار گیرد. در برخی از قسمتهای طراحی گوشی اکس ال، نوکیا از این دو گوشی الهام گرفته و به علاوه در مورد ابعادش از هر دو بزرگتر است، البته نیازی به اندازهگیری نیست و با یک نگاه کاملا اشکار است.
برخلاف بسیاری از گوشیهای اندرویدی که دکمههای خازنی برگشت، خانه و تغییرات برنامهها را در پایین صفحهنمایش دارند، در این گوشی تنها یک دکمهی خازنی برگشت ظاهر شده و شبیه به چیزی است که در گوشی Asha 50x دیده بودیم. البته سطح سفارش سازی نرمافزار این گوشی به گونهای است که نیازی به این دو دکمهی خازنی نخواهید داشت.
سنسور دوربین 2 مگاپیکسلی در بالای صفحهنمایش چهرهای جدید به خانوادهی X نوکیا بخشیده، چرا که هر دو گوشی نوکیا X و +X نبود دوربین ثانویه را تجربه کردهاند. در همین قسمت یعنی بالاتر از نمایشگر، خروجی صدای گوشی، سنسور نور و مجاورت هم جای خوش کردهاند. به برخی از ویژگیهای صفحهنمایش این گوشی هم اشاره میکنیم. صفحهی نوکیا اکس ال برای نشان دادن ساعت و یا اعلانها همواره روشن است اما در حالتی که بسیار کم مصرف باتری داشته باشد؛ در یک کلام باید بگوییم صفحه شبیه به گوشیهای لومیا، نوکیاهای قدیمیتر و یا صفحهنمایش اکتیو گوشی موتورولا است که دائما روشن بود. قاب پشتی این گوشی یک صفحهی تخت است که به وسیلهی پلیکربناتِ رنگارنگ ساخته شده، البته باید به جنس بهترش اشاره کرد که اکثر کاربران آن را به پلاستیک ترجیح میدهند. نوکیا با افتخار لوگویش را بر روی قاب پشتی حک کرده. رنگ جذاب قاب پشتی را میتوانید در بین رنگهای نارنجی، سبز روشن، فیروزهای، زرد، سیاه و سفید، به دلخواه خود انتخاب کنید. دوربین 5 مگاپیکسلی همراه با فلش الایدیاش بر روی قاب پلیکربنات دیده میشوند. دو هم خانوادهی دیگر نوکیا اکس ال یعنی +Nokia X و Nokia X تنها فوکوس ثابت و بدون فلش 3.15 مگاپیکسلی داشتند؛ این پیشرفت XL در زمینه ی دوربین را باید جشن گرفت!
در قسمت پایین قاب پشتی، بلندگو را خواهید یافت. در زیر کاور پشتی، یک باتری 2000 میلی آمپری خود را پنهان کرده است. در مقایسه با ابعاد خود گوشی XL نوکیا، این باتری کوچک و ریز دیده میشود. دو سیم کارتههای گوشیهای آشا از قابلیت hot-swappable ( امکانی که بدون نیاز به خاموش کردن گوشی میتوان سیمکارت دوم را در گوشی قرار داد)، پشتیبانی می کردند اما گوشی نوکیا XL برای سیمکارت دوم این امکان را فراهم نمیکند. پس برای قرار دادن هر دو سیمکارت و یا جدا کردن یکی از آنها باید گوشی را خاموش و روشن کنید. همچنین نسخهی دیگری از این گوشی هم با پشتیبانی از یک سیمکارت میکرو وجود دارد.
نوکیا از همان طرح سنتی برای قرار دادن جک صوتی 3.5 میلیمتر بهره برده و آن را در بالای گوشی جاسازی کرده است. به علاوه برای انتقال دادهها به صورت سیمی و یا شارژ کردن باتری از یک پورت microUSB بر روی لبهی پایینی کمک گرفته. همچنین کلیدهای پاور و ولوم صدا را بر روی لبهی سمت راست قرار داده. البته جای کلید پاور هوشمندانه انتخاب شده تا انگشت شست به راحتی بر رویش قرار گیرد با وجود اینکه ارتفاعش تنها کمی از بدنه بیشتر است. در اینجا باید اشاره کرد که دکمههای موجود بر روی لبهی این گوشی، همرنگ با بدنهاند. این گوشی نوکیا همچنین قابلیت دو لمس یا دو ضربه برای روشن کردن صفحه را به خود میبیند که خوشبختانه دقیق کار میکند.
نمایشگر و تصویر
صفحهی 5 اینچی لمسی نوکیا XL از نوع IPS LCD میباشد که کیفیت WVGA با رزولوشن 480 × 800 را به خود میبیند. این کیفیت تصویر از تراکم پیکسلی نسبتا کم 187ppi سود برده است. با این رنج قیمت که گوشی نوکیا اکس ال دارد، ما شکایتی از رزولوشن و صفحه نمایشش نداریم. البته گوشی موتورولا Moto G با صفحهی 720p که تعداد پیکسلهایش بیش از دو برابر WVGA میباشد و قیمتش در همین حدود است، دست Nokia XL را از پشت بسته.
اگرچه در زیر نور مستقیم آفتاب، خوانایی صفحهی نوکیا اکس ال بسیار پایین است اما به دلیل استفادهی نوکیا از فیلتر پلاریزه، تا حد نسبتا مناسبی بازتاب نور و خواناییاش بهبود یافته است.
چیزی که عجیب است، استفاده نکردن نوکیا از ضد خش صفحه نمایشگر برای گوشی اندرویدیاش میباشد، حتی اثری از محافظ نمایشگر گوریلا گلس هم نیست. به هر حال این صفحهنمایش بزرگ برای مرور صفحات وب که نیاز به زوم کردن دارند، دلپسند است. باید گفت زاویهی دید این گوشی در سطح خوبی قرار داشت که به نسبت قیمت گوشی، هیجان بر انگیز است. با این حال کنتراست و تعداد رنگها در حد مناسبی حضور نداشتند. هنگامی که دو گوشی Nokia XL و Nokia X را در کنار هم قرار دادیم در حالی که روشنایی صفحهی هر دو 50 درصد بود دیدم که تنها سطح سیاه نوکیا اکس با عدد 0.39 cd/m2 بیشتر از سطح سیاهی نوکیا اکس ال با عدد 0.33اش بود. اما در مورد سطح سفیدی و رتبهی کنتراست نوکیا اکس ال توانمندی بیشتری داشت. با توجه به اطلاعات صفحه، باید بگوییم نوکیا از یک صفحهی ارزانتر برای گوشی میانردهاش سود برده. اما با این حال باز هم کیفیت تصویر خوب و راضی کننده است. اطلاعات صفحه نمایشش مشابه با لومیا 520 میباشد اما تفاوتشان در یک اینچ اندازهی صفحه است که نوکیا اکس ال نمایشگر بزرگتری دارد.
نرم افزار و سیستمعامل؛ اندروید در قالب ویندوزفون!
شاید از طرفداران نوکیا باشید اما جذابیت سیستمعامل اندروید هم شما را وسوسه کرده باشد، خبر خوش این است که نوکیا هم به جمع اندرویدیها پیوست. اما اندرویدی شدن نوکیا با برندی مانند سامسونگ کمی فرق دارد. به نظر میرسد نوکیا نمیتواند از سیستمعامل ویندوزفونیاش دل بکند و با ابتکاری خلاقانه ایکونها را همچنان به صورت ویندوز طراحی کرده اما با یک سری از تغییرات کاری کرده که نوکیا اکس ال از تمام برنامههای اندرویدی پشتیبانی کند. البته اگر دوست دارید میتوانید با استفاده از تمهای جدیدش، ظاهر صفحه و آیکونها را اندرویدی کنید. نوکیا با همان سبک کاشیهای رنگیاش هنوز از ویندوزی بودنش دفاع میکند. اما صفحهی اصلی و برنامههایش را برای کاربرانش از نوع اندروید آبنبات ژلهای ترسیم کرده که از برنامهها و تمهای اندرویدی پشتیبانی کند؛ درست مثل گوشیهای لومیا اما باطن آنها اندرویدی است. همانطور که اشاره کردیم، این پلتفرم جدید نوکیا میتواند صفحهی گوشی را برای نمایش دادن ساعت و اعلامها همواره روشن نگه دارد بدون اینکه باتری مصرف بالایی داشته باشد. مانند گوشیهای اچتیسی، نوکیا XL هم میتواند با دو بار لمس و یا ضربه، نمایشگرش را روشن نماید. این امکان مانند دکمهی پاور، به خوبی کار میکند و به اندازهی کافی سریع است که نشان میدهد باز کردن قفل در هر زمان آسان و کاربردی است. بسته به اینکه شما صفحه را به کدام سمت سوایپ کنید،عملکرد و برنامهها متفاوت خواهند بود. برنامههای مربوط به اعلانهایی که دریافت کردهاید سمت راستاند در حالی که شما میتوانید با سوایپ کردن به سمت چپ، اعلان ها را رد کنید.
کشوی برنامهها بر روی نوکیا XL شبیه به صفحه اصلی گوشیهای ویندوز میباشد. تمام برنامهها میانبرهایی با ظاهر صاف و رنگ مشخصی از کاشیها دیده میشوند، اما به دلخواه شما حتی رنگ کاشیها هم قابل تغییراند.
صفحهی اصلی شامل تمام برنامههایی است که نصب کردهاید، پس اگر شما در سازماندهی برنامههایتان کمی تنبلاید، به زودی یک صف طولانی بر روی صفحهی اصلی خواهید دید که برای پیدا کردن برنامهی مدنظر مجبور خواهید شد کمی وقت بگذرانید. اما باز هم نگران نباشید چرا که نوکیا حتی به فکر تنبلی شما هم است، یک قسمت در بالای صفحهی اصلی به ایکون جستجو اختصاص داده شده که برای پیدا کردن برنامهی مدنظرتان، میانبر و یا ویجتی که لازم دارید، کمکرسان خوبی است. این جستجو به راحتی محتوا را پیدا میکند؛ حتی اگر جای آن را بلد نباشید و یا در پوشههای مخفی قرار گرفته باشد.این گوشی یک سری از ویجتهای استاندارد اندرویدی و برنامهها را پشتیبانی میکند. حتی دسته ای از ویجتهای اختصاصی مانند (BBM (Blackberry Messenger را در جمع برنامههایش دارد.
اگر به صورت افقی بر روی صفحهی اصلی انگشتتان را بکشید یا به قولی سوایپ کنید، به یک صفحهی دیگر با نام فست لَن « Fastlane » هدایت خواهید شد. اگر قبلا گوشیهای آشا را داشتهاید، این قسمت برای شما آشنا خواهد بود و فورا آن را خواهید شناخت. در مورد این صفحه باید بگوییم برنامههای که در حال حاضر باز هستند و یا برنامههایی که اخیرا باز کردهاید، در آن وجود خواهند داشت. صفحات وب اخیر، تماسهای اخیر، رویدادهای تقویم (جشنهای تولد، ساگرد و ..) برنامههایی که به تازگی نصب کردهاید، محتوایی که اخیرا به اشتراک گذاشتهاید، یادداشتها، تصاویر اخیر، ایستگاههای رادیویی، پستهای جدید شبکههای اجتماعی، پخشکننده موسیقی و رادیو FM البته اگر فعال باشد و تمام ناتیفیکیشنها و پیامکها در این لیست ظاهر خواهند شد.
در کل میتوان گفت این ویژگی Fastlane، یک ترکیب جالب بین سیستمهای برنامه، منطقه اطلاع رسانی و لیست تاریخ است. از طریق منوی تنظیمات میتوانید این صفحه را شخصیسازی کنید مثلا قسمتهایی از محتوای نمایش داده شده در این صفحه را فعال و یا غیر فعال کنید.
جالب است بدانید که دکمهی خازنی که در زیر نمایشگر دیده میشود در واقع برای برگشت در نظر گفته شده اما اگر چند ثانیه آن را نگه دارید، با یک پرش حرفهای، مستقیما به سمت صفحهی اصلی هدایت خواهید شد، به همین منظور گفتیم که به دلیل سیستم نرمافزاری، نیازی به دکمهی خازنی خانه ندارید. مانند گوشیهای اندرویدی دیگر، با سوایپ کردن صفحهی اصلی از بالا به پایین، منطقهی اطلاعرسانی ظاهر خواهد شد. این قسمت هم شامل تماسهای از دست رفته و یا پیامکها، تنظیمات روشنایی و صدا، وایفای، بلوتوث، دادههای تلفن همراه و یا فعال / غیر فعال کردن حالت هواپیما و ... است. سوایپ کردن از پایین به بالا هم شامل منوهای متنی مانند پاک کردن تاریخچه و یا منوی پیشرفته است. منطقهی اطلاعرسانی و منوی پایین صفحهنمایش، با سه خط افقی کوتاه در پایین و بالا مشخص شدهاند.پلتفرم نوکیا اکس ال به اصلاح 1.0.1 UI نامیده میشود که بر اساس اندروید 4.1 آبنبات ژلهای میباشد. هسته اندروید ممکن است بدون تغییر و نسبتا قدیمی باشد اما حداقل در این طرحریزی مختص به نوکیا، زیباتر و جذابتر به نظر میرسد. عملکرد این پلتفرم در کل خوب است اما نه آنقدری که اندروید بر روی چیپستهای دیگر دارد به خصوص به نسبت یک نسخهی جدیدتر اندروید.
عمر باتری
با وجود اینکه نوکیا xl یک گوشی نسبتا بزرگ و سنگین وزن است اما باتریاش اندازهای کوچک و ظرفیت کمتری دارد؛ البته همانطور که میدانید نوکیا اکس ال صفحهنمایش تیز و با کیفیت بالا ندارد و همچنین چیپستش هم در حد گوشیهای حرفهای نیست، به همین دلیل عمر باتری چنان بالایی هم نیاز نخواهد داشت.
یک باتری 2000 میلی آمپری بر روی این گوشی سوار شده که توانسته تا 62 ساعت از خود استقامت نشان دهد، به عبارتی دیگر در حالت آماده به کار باشد. البته این رتبه را نسخهی دو سیم کارتهی گوشی در حالی که هر دو سیم بر رویش فعال بوده، به ثبت رسیده است. این باتری 2000 میلیآمپری همچنین توانست برای مکالمهی مداوم، 11 ساعت از خود پایداری نشان دهد. اگرچه گوشی HTC Desire 600 با باتری کوچکتر 1860 میلیآمپری و رتبهی 12 ساعتیاش توانست رکورد نوکیا اکس ال را بشکند. در مورد باتری این گوشی همچنین اشاره به پایداری در حالت مرورگر و وب گردی خالی از لطف نیست، رتبهاش 12 ساعتی بود. مقام آخر به پخش کتندهی ویدئو تعلق دارد که با 6 ساعت و نیم باتری را خالی از شارژ میکند. در کل باید گفت با توجه به دو سیم کارته بودن این گوشی باتری میتواند به سادگی جواب گوی یک روز استفادهی فشرده باشد. خواهر و برادر کوچکتر نوکیا xl که نمایشگر کوچکتر هم دارند، باتریشان 1500 میلیآمپر است، اما خوشبختانه در این گوشی همراه با بزرگتر شدن یک اینچی صفحهنمایش، ظرفیت باتری هم افزایش داشته است. نسخهی دو سیم کارتهی این گوشی باتریاش تقریبا همسان با Apple iPhone 5s میباشد که نوکیا اکس ال تنها یک دقیقه زمان مکالمهاش از آیفون 5S کمتر بود.
دوربین و فیلم برداری
نوکیا اکس ال که پیشرفتهتر از دو هم خانوادهی دیگرش است، به یک دوربین 5 مگاپیکسلی همراه با فوکوس خودکار و فلش الایدی مجهز شده. این دوربین اکس ال را میتوان جدیتر از دو هم خانوادهی دیگرش دانست. در این خانوادهی سه عضوی همچنین اکس ال تنها گوشی مجهز به دوربین جلویی است که عدد 2 مگاپیکسلی را به خود میبیند. همچنین قابلیت ضبط ویدئو بدون تغییر در کیفیت 480p با 30 فریم بر ثانیه باقی مانده است. رابط کاربری دوربین بسیار ساده طراحی شده و گزینههای پر استفاده بر روی صفحهی اصلی جای داده شده. این گزینههای پر مصرف شامل حالت فلش، تعادل رنگ سفید و نمایش تنظیمات هستند؛ در سمت راست هم گزینههای منظرهیاب، شاتر دوربین و تبدیل عکاسی به فیلم برداری دیده میشود. در منوی دوربین همچنین به یک سری از تنظیمات پیشرفتهتر دسترسی خواهید داشت مانند تنظیمات ISO، وضوح، اشباع رنگ، کاهش ویز تصویر و ... . باید بگوییم دوربین نوکیا اکس ال همچنین قادر به پشتیبانی از برچسب گذاری جغرافیایی، تشخیص چهره و اثرات رنگ میباشد. پس از آنکه نوکیا X با دوربین 3 مگاپیکسلیاش به جمع گوشیها پیوست، انتظار نداشتیم که عضو بعدی پیشرفت داشته باشد؛ اما خوشبختانه نوکیا اکس ال ما را هیجانزده کرد که دوربینش هم میتواند تصاویر را با جزئیات نسبتا خوبی ذخیره کند.
هنگامی که تنظیمات کوتاهی از تصویر را انجام دهید نتایج حیرتانگیز خواهند بود. به عنوان مثال ما تنها سطح وضوح را از صفر به دو رساندیم، در کمال تعجب جزئیات مشخص بودند در حالی که در ابتدا با عکسی تار رو به رو بودیم. با کمی دستکاری تنظیمات، سطح 1 را بهترین شماره برای داشتن وضوح مناسب دانستیم. این سطح میتواند با کاهش نویز تصویر، کیفیت را هم بالاتر ببرد.
اتصال و ارتباط
نوکیا xl از چهار باند GSM / EDGE برای هر دو سیمکارت پشتیبانی میکند. همچنین دو باند 3G بر روی سیمکارت اصلی قابل استفاده است. بهعلاوه سیمکارت دیگر برای اتصال داده استفاده میشود، البته دادههای این دو سیمکارت به صورت همزمان می توانند فعال باشند. همانطور که گفتیم شبکهی 3G تنها برای سیم اصلی است پس بهتر است سیم کارتی را که از آن برای اینترنت استفاده میکنید، در اسلات اصلی قرار دهید. با تکنولوژی HSDPA، دانلود سرعتی معادل با 7.2 مگابیت بر ثانیه دارد، همچنین با تکنولوژی HSUPA شما میتوانید، فایل و محتوا را با سرعت 5.76 مگابیت بر ثانیه آپلود کنید.
بهتر است از سیمکارت دوم برای دانلود و آپلود استفاده نکنید تا سرعت حلزونیاش اعصابتان را به هم نریزد؛ البته اگر نسخهی تک سیمکارت نوکیا اکس ال را دارید، جای نگرانی بابت تعویض سیمکارتها نیست.
به غیر از اتصالات سیمکارتی، همچنین نوکیا اکس ال دارای Wi-Fi b/g/n میباشد که میتواند سرعت بالایی از دریافت دادهها را به شما هدیه دهد. بلوتوثش نسخهی 3.0 بوده که تکنولوژی EDR (Enhanced Data Rate ) هم به خود میبیند؛ در اینجا باید گفت که این نسخه از بلوتوث سرعت بیشتری را برای ارسال دادهها دارد. جک صوتی استاندارد 3.5 میلیمتری بر روی لبهی بالایی است. این گوشی نوکیا از یک پورت USB، هم برای شارژ کردن باتری و هم برای اتصالات داده سود میبرد. در این صورت برای اشتراک گذاشتن اتصال داده گوشی با کامپیوتر دو روش USB و بلوتوث را خواهیم داشت. همچنین طبق معمول گزینهی وای فای hotspot هم مانند تمام گوشیهای هوشمند وجود دارد.
عملکرد و سختافزار
نوکیا XL یک پردازنده دو هستهای با چیپست اسنَپدراگون کوالکام اِم اِس اِم 8225 اِس4 پلی « Qualcomm MSM8225 Snapdragon S4 Play » به خود میبیند. همچنین دو هستهی این پردازنده از نوع Cortex-A5 و 1 گیگاهرتزی میباشند. برای پردازندهی گرافیکی نوکیا از Adreno 203 سود برده است.نوکیا اکس ال با رم 768 مگابایتی و 4 GB حافظهی داخلی سامان داده شده. اگر حافظهای بیش از این نیاز دارید، به سادگی با استفاده از کارت microSD حافظه را ارتقا دهید که تا 32 گیگابایت را پشتیبانی میکند.در آزمون Benchmark Pi که تنها به قدرت CPU وابسته است و عدد کمتر نشان از قدرت بیشتر پردازنده است، نوکیا اکس ال با رتبهی 650 توانست بهتر از هم نژادش یعنی Nokia X با رتبهی 676 باشد. در آزمون AnTuTu 4 ما قدرت پردازندهی نوکیا اکس ال، گرافیک، حافظه، رم و سایر قسمتهای سختافزاری را مورد بررسی قرار دادیم و آن را با نوکیا اکس مقایسه کردیم. شواهد نشان میدهد که XL باز هم پیروز میدان است و با رتبهی 7913 توانست پشت گوشی نوکیا اکس را که رتبهی 7514 دارد، به زمین بکوبد.
سخن آخر
با توجه به مشخصات نوکیا اکس ال، حتما تا حالا متوجه شدهاید که بهترین و درخشانترین عضو خاندان X، همین گوشی است. این خانوادهی اکس از گروه آشای گوشیهای نوکیا یک قدم جلوترند و بیشک محبوبتر هم خواهند بود. البته دلیل برتری سری X به همان سیستمعاملشان بر می گردد که باز هم نوکیا توانست کاربرانشان را راضی نگه دارد. اندروید آبنبات ژلهای با ظاهر ویندوزفونیاش، جذابیت بیشتری به xl داده که با پشتیبانی از برنامههای اندروید، محدودیت نرم افزاری را از میان برداشته است. همانطورکه اشاره کردیم، ناهنجاریهای Nokia XL ضخیمتر از هر گوشی معمولی 5 اینچی دیگر است اما در کل طراحی زیبایی دارد. اگر چه کیفیت تصویر WVGA با رزولوشن 480 × 800 میباشد اما باز هم زاویهی دید خوب و رنگهای استانداردی میتواند نمایش دهد. به عنوان یکی از مزایایش میتوانیم صفحهی 5 اینچیاش را در نظر بگیریم، به خصوص امروزه که اکثریت افراد میخواهند گوشیهای بزرگتری داشته باشند. این گوشی با یک چیپست Qualcomm MSM8225 Snapdragon S4 به خوبی میتواند انتظارت کاربران عادی را برطرف کند و باتریاش برای وب گردی تا 11 ساعت دوام داشته باشد. برای کاربران غیر حرفهای خوشبختانه باتری میتواند تا دو روز دوام بیاورد. اگر از طرفداران بازیهای گرافیکی هستید، پردازنده گرافیکی Adreno 203 شاید نتواند به خوبی پاسخگوی بازیهایی با گرافیک بالا باشد و کمی لگ و کندی در انجام بازی داشته باشد. هر طور که حساب کنیم، امکانات این نوکیای اندرویدی به نسبت قیمتش مناسب است و به سادگی در دل هر کسی میتواند جای باز کند.
› ظرفیت باتری خوب › صفحهنمایش بزرگ › پشتیبانی از برنامههای آندروید › دو سیم کارت › قیمت مناسب
›نبود سرویسهای Google
عمومی
برند
Microsoft
کشور سازنده
فنلاند
مشخصات کلی
مدل
Xl
شماره مدل
RM-1030
نام مدل
RM-1030
تاریخ انتشار
مهٔ 2014
ابعاد
10.9 ×7.7 × 141.4 میلیمتر
وزن
190 گرم
جنس بدنه
پلی کربنات
تعداد سیم کارت
دو سیم کارته
اندازه سیم کارت
سایز میکرو (15 × 12 میلیمتر)
شبکه های ارتباطی
شبکه های ارتباطی
2G ؛ 3G
باند شبکه 3G
HSDPA 900 / 2100 سرعت دانلود 7.2 Mbps، سرعت آپلود 5.76 Mbps
صفحه نمایش
اندازه صفحه نمایش
5.0 اینچ
نوع صفحه نمایش
LCD
فناوری
IPS
رزولوشن نمایشگر
WVGA | 480 × 800
تراکم پیکسلی
187 پیکسل بر هر اینچ
سایر قابلیت های صفحه
نسبت صفحه نمایش به بدنه حدود 64.8%
پردازنده
تراشه
Qualcomm MSM8225 Snapdragon S4 Play
پردازنده مرکزی
دو هسته ای Cortex-A5
فرکانس پردازنده
1 گیگاهرتز
پردازنده گرافیکی
Adreno 203
حافظه
حافظه داخلی
4 گیگابایت
حافظه RAM
768 مگابایت
پشتیبانی کارت حافظه جانبی
microSD تا 32 گیگابایت
دوربین
کیفیت دوربین اصلی
5.0 مگاپیکسل
نوع فلاش
LED
رزولوشن و سرعت فیلمبرداری
480p با سرعت 30 فریم برثانیه
سایر قابلیتهای دوربین
تشخیص چهره (Face Detection)
عکاسی پانوراما
کیفیت دوربین سلفی
2 مگاپیکسل
امکانات نرم افزاری
سیستم عامل
Android
نسخه سیستم عامل
4.1 Jelly Bean
قابلیتهای نرمافزاری
گزینههای پیام رسانی شامل: sms، MMS، Email، Push Email، IM (Instant Messaging) مرورگر وبHTML قابلیت پخش و دانلود بازی گرافیکی قابلیت پخش اسناد مایکروسافت آفیس، PDF قابلیت ویرایش تصویر
ارتباطات
اطلاعات Wi-Fi
Wi-Fi 802.11 b/g/n, hotspot
اطلاعات بلوتوث
نسخه ی 3، A2DP
فناوری مکانیابی
A-GPS
درگاه ارتباطی
microUSB v2.0
باتری
نوع باتری
لیتیوم یون (Li-Ion)
ظرفیت باتری
2000 میلی آمپر ساعت
سایر مشخصات
حسگرها
مجاورت (Proximity), شتابسنج (Accelerometer)
نوع زنگ
ویبره, MP3, WAV
سایر ویژگی ها و امکانات
قابلیت از بین بردن نویز و سر و صداهای اضافی با استفاده از میکروفن اختصاصی برای مکالمهای بهتر (Active Noise Cancellation with Dedicated Mic) قابلیت ضبط مکالمات تلفنی و هر صدای دیگر (Voice memo/dial)
اقلام همراه
دفترچه های راهنما, شارژر, باتری
برچسبهای محصول
برای جدا کردن برچسبها از فاصله استفاده کنید. برای جملات نقل قول تکی (') را به کار ببرید.
++ review by ali-king on اسفند ۱۳۹۵
امکانات و قابلیت
ارزش خرید در قیمت
کیفیت ساخت
نوآوری و خلاقیت
طراحی ظاهری
با توجه به قیمتش و تجربه ای که از کار با این گوشی داشتم باید بگم گوشیه خوبیه و می تونه مدت زیادی برات کار کنه. مرسی از سایت خوبتون
پیشنهاد می کنیم ابتدا سفارشتان را برروی سایت درج نمایید و سپس برای قیمت روز تماس بگیرید.
ثبت سفارش بر روی سایت باعث تسریع خرید شما و پردازش توسط همکاران ما خواهد شد .
توجه داشته باشید ، برای اطلاع از قیمت روز ، بعد از ثبت سفارش روی سایت حتما باید تماس بگیرید زیرا ممکن است قیمت کالاها به دلیل ثابت نبودن قیمت ارز تغییر کند .
متشکرم از سوال مفیدتون اینو برای همه محصولات به اشتراک می گذاریم.
فروشگاه baneeh.com در تاریخ 18 آبان 1381 دامنه آن به ثبت رسید و وب سایت بارگزاری شد ؛ بعد از آن با کسب افتخاراتی چون ثبت شرکت و استارتاپ برتر استان ؛ کارآفرین برتر ؛ کاندید برترین فروشگاه آنلاین جشنواره وب و موبایل ایران ؛ عضو اتحادیه کشوری کسب و کار های مجازی ؛ دریافت نماد اعتماد دوستاره از وزارت صنعت و معدن و تجارت ؛ و نماد ساماندهی وزارت ارشاد ؛ پروانه کسب ؛ معارفه بانه دات کام به حضور وزیر ارتباطات دکتر آذری جهرمی ؛ مصاحبه و پخش زنده صدا و سیمای مهاباد و ... که در ادامه هر کدام را برای شما توضیح داده ایم؛ به راحتی می توانید به بانه دات کام اطمینان کنید .
متشکرم از سوال مفیدتون اینو برای همه محصولات به اشتراک می گذاریم.
پاسخ از: F GH در تیر ۱۴۰۰
-10
سلام. بانه دات کام یک فروشگاه قدیمی است و بسیار معروف. بدون شک می تونید اعتماد کنید. من خودم هر کالایی که نیاز داشته باشم رو از بانه دات کام می خرم و همیشه از خریدم راضی هستم.
فروشگاه اینترنتی بانه دات کام با استناد به امتیازات زیر ، اطمینان و آسودگی در خرید اینترنتی را فراهم کرده است.
فروشگاه baneeh.com در تاریخ 18 آبان 1381 دامنه آن به ثبت رسید و وب سایت بارگزاری شد ؛ بعد از آن با کسب افتخاراتی چون ثبت شرکت و استارتاپ برتر استان ؛ کارآفرین برتر ؛ کاندید برترین فروشگاه آنلاین جشنواره وب و موبایل ایران ؛ عضو اتحادیه کشوری کسب و کار های مجازی ؛ دریافت نماد اعتماد دوستاره از وزارت صنعت و معدن و تجارت ؛ و نماد ساماندهی وزارت ارشاد ؛ پروانه کسب ؛ معارفه بانه دات کام به حضور وزیر ارتباطات دکتر آذری جهرمی ؛ مصاحبه و پخش زنده صدا و سیمای مهاباد و معرفی به عنوان یکی از یکصد برند مشتری مدار و دریافت ایزوی مشتری مداری و... که در ادامه هر کدام را برای شما توضیح داده ایم؛ به راحتی می توانید به بانه دات کام اطمینان کنید .
دریافت لوح تقدیر مشتری مداری
در جشنواره ملی 100 واحد مشتری مدار تاریخ 28 بهمن ماه 1399 ؛ به پاس شایستگی در عرصه کسب و کار و تکریم مشتری با در نظر گرفتن سلایق مصرف کننده و رضایت مندی مشتری، بانه دات کام به عنوان یکی از 100 واحد مشتری مدار برتر کشور معرفی و تقدیر شد.
دامنه وبسایت فروشگاه اینترنتی بانه دات کام در تاریخ 18 آبان 1381 با توجه به هویز جهانی ثبت شده و از همان سال وبسایت خود را بالا آورده و وارد حوزه تجارت الکترونیک شد.
مجموعه بانه دات کام در 25 آبان 1397 با حضور استاندار خراسان شمالی و استاندار استان کردستان و رئیس ICT استان کردستان تقدیر نامه استارتاپ برتر را دریافت کرده است.
معارفه بانه دات کام به حضور وزیر ارتباطات و استانداری استان کردستان و مدیران همراه اول و ایرانسل در سفر به سنندج در سال 1398 که ویدیوی آن را با کلیک روی مشاهده ویدیو ببینید .
بانه دات کام در یازدهمین جشنواره وب و موبایل ایران یکی از 5 وبسایت برتر دسته فروشگاه های آنلاین و کاندید برترین فروشگاه آنلاین شد که نشان از تخصص فنی کسب و کار ما دارد.
شرکت ما از طرف کمیته محترم امداد امام خمینی شهرستان بانه با توجه به میزان اشتغالزایی برای افراد تحت پوشش آن نهاد به عنوان کار آفرین برتر معرفی و تقدیر شد .
فروشگاه بانه دات کام در سال 99 بعد از یازده سال سابقه فعالیت ایزوی 10002 و ایزوی 10004 مشتری مداری دریافت کرد . با کلیک روی لینک زیر آن را مشاهده کنید.
مدیر عامل بانه دات کام در 20 رمضان 1398 از طرف برنامه پخش زنده رمضان ، صدا و سیمای مهاباد دعوت به مصاحبه ای با موضوع انگیزشی و کار آفرینی و پیشرفت شد .
عضو اتحادیه کسب و کارهای مجازی و نماد اعتماد و ساماندهی
فروشگاه بانه دات کام از اولین روزهای تشکیل اتحادیه « عضو اتحادیه کسب وکارهای مجازی » بود و در تاریخ 3 خرداد 1396 نماد اعتماد دو ستاره وزارت صنعت و معندن و تجارت را دریافت کرد و در 20 آبان 1395 نماد طلایی ساماندهی رسانه های دیجیتال را از وزارت ارشاد دریافت کرده و این موارد را تقریبا همه فروشگاه های انلاین دارند.
در یک فروشگاه مورد اعتماد و حرفه ای میزان رضایت از خرید را فقط باید از زبان مشتریان ان فروشگاه شنید :) ما نیز برای جلب اعتماد و دادن اطمینان به شما برای خرید مطمئن ویدیوی رضایتمندی مشتریانمان را در زیر به شما نشان داده ایم.
فروشگاه اینترنتی بانه دات کام از سال 1390 دارای درگاه پرداخت آنلاین بانک ملت و پارسیان جهت انجام تراکنش های اینترنتی بوده و با این دو بانک ملت و پارسیان قرارداد دارد .
شماره های تماس با هر فروشگاهی گویای میزان حرفه ای و مورد اعتماد بودن آن است و به این دلیل ما شماره های معتبری را برای ارتباط شما عزیزان در سایت قرار داده ایم.
خط5رقمی: 0873111
پشتیبانی تلگرام و واتساپ
ثابت :
08734222226 - 08734222224 - 08734266666
همراه :
09188888534 - 09188888546 - 09188888957
به واسطه ارسال فوق سریع 24 ساعته و دریافت وجه در منزل بعد از تست و ارسال کالای 100 درصد اصل با کمترین قیمت رقابتی شما بهترین خرید را تجربه خواهید کرد.