معرفی کوتاه گوشی موبایل سونی اکسپریا ام 5 دو سیم کارت Sony Xperia M5
سونی تمام تلاشش را در ساخت پرچمدارش یعنی سری زد5 متمرکز نکرده و به نظر میرسد در این میان به ساخت یک سری از میانرده ها هم پرداخته تا فکری به حال تمامی کاربرانش کرده باشد. قیمتهای هنگفت پرچمدارها هر روز رو به رشد است که سبب قناعت کاربران به گوشی های میانرده خواهد شد. شرکت ژاپنی سونی، این بار طراحی یکی از میانرده هایش را در حد پرچمدارهایی مانند زد3 پلاس ساخته تا اقشار دیگر جامعه را هم تحت پوشش خود قرار دهد. گوشی سونی اکسپریا ام 5 «Sony Xperia M5» با طراحی جذاب و با اصالتش، در دستتان دقیقا مانند یک پرچمدار خودنمایی میکند. سونی ام 5 دو سیم کارته با قیمتی ارزانتر به نسبت پرچمدارها، در ماه اوت 2015 ارائه شد. صفحه نمایش لمسی 5 اینچی با رزولوشن 1080 × 1920 پیکسل در حدود 66 درصد از قاب جلویی را پر کرده. گوشی سونی ام 5، از پردازنده ی هشت هسته ای مدیاتک هلیو «MediaTek Helio X10» با سرعت 2 گیگاهرتز سود میبرد که توانمندی بالایی در اجرای برنامه ها و بازی ها خواهد داشت، همچنین رم 3 گیگابایتی برای ذخیره ی موقت برنامه ها در نظر گرفته شده. نسخهی در دسترس این گوشی 16 گیگابایت است که میتوان به وسیله ی کارت حافظه ی microSD، این حافظه را تا 200 گیگا بایت تقویت کرد. برجسته ترین ویژگی گوشی ام 5 سونی، عدد مگاپیکسل دوربین است که سنسورش روی قاب پشتی بدنه عدد 21.5 مگاپیکسل را به خود می بیند؛ همچنین این عدد برای دوربین سلفی برابر با 13 مگاپیکسل است. سونی اکسپریا M5 دو سیمکارت را میتواند پشتیبانی کند که برای سیمکارت اصلی، نسل چهارم اینترنت 4G تعریف شده. امکانات و گزینههای اتصال شامل Wi-Fi ،GPS و بلوتوث بهعلاوه ویژگی معروف ضد آب بودن که پیش از این تنها در پرچمدارها شاهدش بودیم؛ همگی شانس موفقیت این گوشی را بالا برده اند.
اگرچه سونی طراحی های مشابهی را در تولید گوشی هایش به کار میبرد اما ادعا دارد افراد زیادی عاشق طراحی آمنیبالانس « OmniBalance » گوشیهایش هستند. در هر سری نسبت به نسل قبل، گوشی های سونی تغییراتی کوچک داشته اند که در نهایت ساده و زیباتر شده اند. گوشی ام 5 سونی هم طبق روال، با تبعیت از این الگوریتم، طراحی مشابه با سونی زد 3 پلاس به خود گرفته و در واقع نکتهی جدیدی در ساختار آن به چشم نمی آید. در اولین برخورد با گوشی سونی ام 5، چنان تصور می رود انگار همان گوشی بوده که سال قبل هم تولید شده! قاب جلویی و پشت گوشی، یکپارچه است و تخت و صیقلی خود را نشان میدهد؛ در حالی که با گوشههای گرد، راحتی بیشتر را برای کاربر فراهم میکند. یک قاب پلاستیکی، نمایشگر را در خود پیچانده که سطح براق آن جذابیت بیشتری به گوشی بخشیده است. برخلاف سایر گوشی های هوشمند که دکمه ی خانه در قسمت زیر نمایشگر قرار گرفته، در این قسمت از سونی ام 5 نمیتوان دکمهای فیزیکی را لمس کرد. در بالای نمایشگر سنسور بزرگ دوربین سلفی و همچنین زبانه ی بلندگو را میتوان یافت.
مشابه با زد 3 پلاس، بر روی لبه ی سمت راست کلید قفل دایره ای دیده می شود؛ لبه ی راست میتواند جای خوبی برای نشیمنگاه انگشت شست باشد. در زیر دکمهی قفل، دکمه تنظیم صدا و شاتر دوربین نیز حضور دارند.شکافهای سیمکارت و کارتحافظه microSD، لبهی دیگر را که کمتر مورد استفاده ی دائم قرار می گیرد، احاطه کرده اند. پوششی هماهنگ با رنگ بدنه برای این شکاف ها منظور شده تا آب به درون قاب سرایت نکند. لبه ی بالایی محل قرار گیری پورت 3.5 میلیمتری هدفون و همچنین میکروفون دوم گوشی است. لبه ها، رنگی براق و زیبا دارند و کمتر کسی متوجه بافت پلاستیکی انها خواهد شد. قاب پشتی گوشی نیز توانسته است یک فلش پر نور و سنسور دوربین را در خود جای دهد، همچنین لوگوهای کمپانی سازنده در این قسمت به چشم می خورد.
اختصاص دادن یک دکمهی فیزیکیِ دوربین بر روی لبه، تجربه ی شیرینی برای تصویر برداری است که اکثر کمپانی ها به آن توجهی ندارند و شاید تنها در سری اکسپریا شاهد آن باشیم.
ابعاد 7.6 × 72 × 145 میلیمتر، ظاهری جمع و جور به بدنهی گوشی اکسپریا M5 بخشیده که همین کاربر را برای کنترل گوشی با یک دست، راضی نگه می دارد. نسل قبلی یعنی Sony M4، اندازه ای بزرگتر نسبت به ام5 دارد؛ همچنین وزن و ضخامت Sony M4 طبق محاسبات انجام شده، کمتر از سونی M5 است؛ به عبارتی دیگر وزن انها 7 گرم و در مورد ضخامت، 0.3 میلی متر اختلاف دارند. شاید اضافه وزن سونی ام5 (۱۴۳ گرم)، به دلیل باتری بزرگتر باشد. باید به این نکته هم توجه کرد که سونی برای ارتقای کیفیت دوربین اصلی، راهی جز استفاده از سنسور بزرگتر نداشته که در نهایت به افزایش ضخامت گوشی منتهی شده؛ به هر حال اگر تصاویر حرفه ای دوربین را می پسندیم، از ضخامت 7.6 میلیمتری ام 5 هم نباید خرده بگیریم.
در زیر ذرهبین انتقادی ما، گزینه ای که بیش از هر چیزی ظاهر زیبای گوشی را کمی ناهماهنگ کرده و میتوان گفت که در این مورد کم کاری شده، مربوط به اندازهی نمایشگر است؛ صفحه نمایش تنها 66 درصد از قاب جلویی را پر کرده، همین امر باعث شده تا قاب جلویی بیشتر دیده شود. اگر این مورد را نادیده بگیریم در یک جمله میتوانیم بگوییم؛ با گوشی زیبا و خوش ساختی روبه رویم.پیش از این تنها در گوشی های پرچمدار ما میتوانستیم قابلیت هایی مانند ضد آب بودن را داشته باشیم، اما سونی چندی است که این قابلیت را به گوشی های میانردهاش هم انتقال داده که در این میان نام سونی ام5 هم دیده می شود. با این ویژگی محبوب، برای فیلم و تصویر برداری در زیر باران نیازی به سرپناه یا چتر ندارید، با گوشی سونی اکسپریا ام 5 که گواهی IP65 / 68 به آن تعلق گرفته است، فیلم برداری کنید!
کیفیت صفحه نمایش
صفحهنمایش بزرگ 5 اینچی اکسپریا ام 5، با تراکم پیکسلی 441 پیکسل بر هر اینچ و 16میلیون رنگ را میتوان در دسته ی نمایشگرهای نسبتا خوب قرار داد؛ این دسته بندی به دلیل رزولوشن 1080p است که هنوز هم میتواند تصاویر پر واضح و درخشان تولید کند. صفحه نمایش Xperia M5 به عنوان یک گوشی میانرده، به خوبی میتواند انتظارات کاربر را مهیا کند، این در حالی است که در اکسپریا M5، مانند Sony Z5 حتی فیلم های فورکی هم با وضوح بالا، نمایش داده خواهند شد و تنها دلیل این کیفیت را میتوان به رزولوشن و پنل «IPS LCD» نسبت داد.پنل IPS LCD سونی، اگرچه دارای ماتریس ساده برای نشان دادن رنگ های RGB است، اما تست انجام شده در مورد این نمایشگر نشان میدهد که کیفیت خوب و راضی کننده است. در این تست، زاویه دید فوق العاده و حداکثر روشنایی صفحه، کمی ضعیف بود. مینیمُم روشنایی صفحه نمایش، در تاریکی به خوبی میتواند جوابگوی نیاز فرد باشد، بدون اینکه چشم را اذیت کند. اما به محض دیدن نمایشگر در زیر نور مستقیم خورشید، به عاجز بودن صفحه نمایش در روشنایی بالا، پی خواهیم برد. اگر روشنایی صفحه را روی حالت خودکار تنظیم کنید، در این صورت ماکسیمم روشنایی، مقداری در حدود 520nits خواهد بود؛ خوشبختانه این مقدار تا حدی دلخوش کننده است.
سخت افزار و باتری
انتخاب پردازنده، چنان به نظر میرسد با دقت بیشتری انجام شده تا بتوان به خوبی برای اجرای برنامه ها روی آن حساب کرد. سونی این بار هم با شرکت میدیاتک «Mediatek» همکاری کرده که حاصل این همدستی، پردازنده ای 64 بیتی و هشت هسته ای گوشی ام5 است و با تراشه ی هلیو اکس 10«Helio X10» از آن یاد می شود. تمام هشت هسته ی پردازنده، سرعت 2.0 گیگاهرتز دارند؛ این تراشه به نسبت رقیبانی همچون اسنپدراگون 615 « Snapdragon 615 » ، به مراتب برجسته تر است و سریع تر میتواند عمل کند. حافظه ای که برای این گوشی در نظر گرفته شده تا حدی قابل قبول است، در واقع اگرچه تنها 16Gb حافظه و 3 گیگابایت رم دارد، اما میتوان با کارتحافظه میکرو SD تا 200 گیگا بایت حافظه را ارتقا داد. برای تکمیل کردن قسمت سخت افزاری گوشی ام 5،ما نیاز به یک مغز گرافیکی هم داریم. وظیفه ی اجرای برنامه و بازی های گرافیکی در این گوشی برعهده ی پردازنده ی گرافیکی پاور وی آر جی 6200 « PowerVR G6200 » است؛ بنابراین برای رندر کردن بازی ها و یا برنامه های گرافیکی به راحتی پاسخگوست. از برخی وظایف هسته های پردازنده ی گرافیکی میتوان به زوم کردن تصاویر و یا حرکت های انیمیشنی رابط کاربری اشاره کرد. راه اندازی بازیهای سنگین با گرافیک و سخت افزار سونی M5، هرچند کمی کند تر از گوشی های پرچمدار و بالا رده است؛ اما در هنگام اجرای بازی به خوبی از پس آن برآمده و مشکلی ایجاد نخواهد کرد.
شارژدهی باتری تا دو روز! این ادعای سونی برای طرفدارانش آشناست. البته سونی حق دارد به باتری های خود بنازد، چرا که حتی برای گوشی میانرده ی ام 5 خود هم از باتری لیتیوم-یون با ظرفیت 2600 میلیآمپر ساعت سود برده تا همواره در بازار باتری موبایل حرف اول را بزند.
با توجه به رتبه ای که از سال 2011، سونی برای باتری های خود کسب کرده، توقعات از این شرکت ژاپنی همچنان بالا می رود. قابلیت شارژدهی تا دو روز به همراه 11 ساعت شارژدهی برای مکالمه، گویای این مقام بالا است. برای به حداقل رساندن مصرف باتری در مسافرت و زمانی که شارژر خود را به همراه ندارید، بهترین گزینه استفاده از حالت "STAMINA" است که این حالت میتواند به صورت خودکار تنظیمات را برای مصرف بهینه تنظیم کند. باتری اکسپریا ام5 برخلاف سایر باتری ها که عمر یک روزه دارند و زودتر از تصور شارژ خالی کنند، میتواند عمری دو برابر داشته باشد!
نرمافزار و رابط کاربری
سونی Xperia M5، نسخهی جدید اندروید لالی پاپ 5 «Lollipop 5.0» دارد که رابط کاربری مختص به سونی هم در آن گنجانده شده. درست است که در برخی از قسمتهای این رابط کاربری، تغییرات زیاد دیده نمیشود و تقریبا شبیه به اندروید خام ( در گوشی های گوگل) است؛ اما همانطورکه میدانید علت محبوب بودن این رابط کاربری برای دوستداران سونی، بکارگیری یک روال ساده با منوهایی آسان است. اگر واقعیتها را در نظر بگیریم، رابط کاربری سونی در خود حامل تغییرات کوچک و کاربردی است؛ در این میان میتوان به قابلیت بسته شدن همزمان تمامی برنامههای باز در چند پنجره ای « multitasking » اشاره کرد. بهعلاوه یک سری از اپلیکیشنهای مختص به سونی هم برای این رابط کاربری تعریف شدهاند؛ از بین این برنامهها میتوان به برنامههای محبوبی همچون اپلیکیشن طراحی «Sketch»، پخش موزیک سونی، "Track ID"و استریم موسیقی اسپاتیفای « Spotify » اشاره داشت. شاید برای خیلی از کاربران پشتیبانی از زبان فارسی اهمیت داشته باشد که در این مورد هم سونی M5 میتواند به خوبی ایفای نقش کند.
دوربین و فیلم برداری
بعد از بررسی ویژگیهای سختافزاری و نرمافزاری، میخواهیم دوربین گوشی سونی ام 5 را مورد نقد و بررسی قرار دهیم. روی کاغذ، عدد مگاپیکسل این گوشی در حد پرچم دارهای حرفه ای است اما آیا این صحت دارد؟ با نیم نگاهی به قاب پشتی، سنسور بزرگ دوربین را می توانیم به وضوح ببینیم، این سنسور همراه با فلش ال ای دی به چشم می خورد. سنسور 21.5 مگاپیکسلی دوربین و دریچه ی دیافراگم f/2.2 ، با تاثیر پذیرفتن از نور محیط، تصاویری با کیفیت بالا در حد پرچمداران اندرویدی به ثبت می رساند؛ پس بله میتوان روی دوربین آن به خوبی حساب کرد. همانند دوربین هر گوشی هوشمند دیگر، در ام 5 هم حالت های عکاسی مختلفی مانند تشخیص چهره و لبخند، فیلمبرداری و عکاسی HDR، عکاسی پانوراما و ثبت موقعیت جغرافیایی عکسها و فیلمها و ... در منوی دوربین قرار گرفته شده اند. همچنین با این دوربین اصلی، تهیه ی فیلم هایی با رزولوشن 2160 × 3840 پیکسل امکان دارد، به علاوه با کیفیت فورکی و سرعت 30 فریم بر ثانیه فیلم ها قابل ضبط اند؛ اما به دلیل فضای زیادی که برای ذخیره سازی مورد نیازتان خواهد بود و داغ کردن گوشی، تنها چند دقیقه میتوان به فیلم برداری فورکی پرداخت.
نکته ی دیگری که سونی حواس خود را بر روی آن متمرکز کرده، دوربین سلفی آن است که طرفداران تصاویر سلفی را هدف قرار دهد. یک سنسور بزرگ در کنار لوگوی سونی بر روی قاب جلویی خودنمایی میکند که کیفیتی برابر با 13 مگاپیکسل دارد. این دوربین گوشی اکسپریا ام 5 هم به نوبه ی خود حالت های مختلفی همچون فوکوس خودکار برای عکاسی دارد و همچنین میتواند با رزولوشن 1920 × 1080 تصاویر عالی فراهم کند و یا با سرعت 30 فریم بر ثانیه فیلم برداری سلفی انجام دهد.
جمع بندی
گوشی سونی ام 5 که تنها یک ماه قبل از زد5 راهی بازار شد، از ویژگی های یک میانرده ی خوب برخوردار است. نکات برجسته ای که آن را به یک انتخاب عالی تبدیل کرده است، دوربین اصلی 21.5 مگاپیکسل با حالت های عکاسی مختلفی مانند فیلمبرداری و عکاسی HDR، عکاسی پانوراما، تشخیص چهره و لبخند و ثبت موقعیت جغرافیایی، به همراه دوربین سلفی 13 مگاپیکسل است تا طرفداران عکاسی را هدف قرار دهد. همچنین مثل همیشه باتری این گوشی هم با ظرفیت 2600 میلیآمپر در رده ی بهترین باتری ها است و میتواند تا دو روز در حالت آماده به کار بماند. با توجه به نکات مثبت و منفی، از طراحی ظاهری گرفته تا ویژگیهای نرم افزاری گوشی، تماما شانس خریدش را بالا برده اند.
›صفحه نمایش با وضوح بالا 1080p ›ضد آب ›پردازنده ی نسبتا خوب مدیاتک Helio X10 ›دوربین عالی 21.5 مگاپیکسل
› صفحه نمایش کوچک به نسبت بدنه
عمومی
برند
sony
کشور سازنده
ژاپن
مشخصات کلی
مدل
Xperia M5
شماره مدل
E5633
نام مدل
E5633
تاریخ انتشار
سپتامبر 2015
ابعاد
7.6 × 72 × 145 میلیمتر
وزن
142.6 گرم
جنس بدنه
پلاستیکی
تعداد سیم کارت
دو سیم کارته
اندازه سیم کارت
سایز نانو (12.3 × 8.8 میلیمتر)
دارای گواهینامه
IP68 (مقاوم در برابر گرد و غبار و آب تا عمق 1.5 متر به مدت 30 دقیقه)
شبکه های ارتباطی
شبکه های ارتباطی
2G ؛ 3G ؛ 4G
باند شبکه 3G
HSDPA 850 / 900 / 1700 / 1900 / 2100HSPA سرعت دانلود 42.2 مگابیت بر ثانیه ، سرعت آپلود 5.76 مگابیت بر ثانیه
باند شبکه 4G
LTE band (2100), 3(1800), 5(850), 7(2600), 8(900), 20(800) LTE از نوع Cat4 : سرعت دانلود 150 مگابیت بر ثانیه، سرعت آپلود 50 مگابیت بر ثانیه
صفحه نمایش
اندازه صفحه نمایش
5.0 اینچ
نوع صفحه نمایش
LCD
فناوری
IPS
رزولوشن نمایشگر
1920 × 1080 | FULL HD
تراکم پیکسلی
441 پیکسل بر هر اینچ
محافظ صفحه
Scratch-resistant glass
سایر قابلیت های صفحه
نسبت صفحه نمایش به بدنه ~66.0%
پردازنده
تراشه
Mediatek MT6795 Helio X10
پردازنده مرکزی
هشت هسته ای Cortex-A53
فرکانس پردازنده
2 گیگاهرتز
پردازنده گرافیکی
PowerVR G6200
حافظه
حافظه داخلی
16 گیگابایت
حافظه RAM
3 گیگابایت
پشتیبانی کارت حافظه جانبی
microSD تا 200 گیگابایت
دوربین
کیفیت دوربین اصلی
21.5 مگاپیکسل
نوع فلاش
LED
رزولوشن و سرعت فیلمبرداری
رزولوشن 2160 × 3840 با سرعت 30 فریم بر ثانیه (2160p@30FPS)
سایر قابلیتهای دوربین
ثبت موقعیت زمانی و مکانی عکس گرفته شده بر روی هر عکس (Geo-Tagging) قابلیت تشخیص خودکار چهره (face detection) قابلیت تشخیص خودکار لبخند (Smile detection) ثبت تصاویر Panorama و HDR توانایی فیلم برداری HDR
دریافت و ارسال پیام های متنی و رسانه ای SMS, MMS, Push Mail, IM, ایمیل مرورگر HTML5 برنامه ویرایش عکس و ویدئو (Photo/video editor ) نمایش اسناد (Document viewer) مایکروسافت آفیس و فایلهای متنی PDF سرویسهای گوگل شامل Google Search, Google Maps, Gmail و YouTube قابلیت استفاده از سرویس شبکههای اجتماعی
حذف صداهای مزاحم در حین مکالمه با میکروفون دوم ( Active Noise Cancellation With Dedicated Mic)
اقلام همراه
دفترچه های راهنما, شارژر
برچسبهای محصول
برای جدا کردن برچسبها از فاصله استفاده کنید. برای جملات نقل قول تکی (') را به کار ببرید.
Xperia M5 review by mehran++ on فروردین ۱۳۹۶
طراحی ظاهری
امکانات و قابلیت
ارزش خرید در قیمت
کیفیت ساخت
نوآوری و خلاقیت
چند ماهی میشه این گوشیو گرفتم به نظر خودم قشنگو و لوکسه مخصوصا ضد اب بودنش جذاب ترش کرده. از انتخابم خیلی راضی ام و خوشحالم از این که نرفتم سراغ سامسونگ های تکراری .
پیشنهاد می کنیم ابتدا سفارشتان را برروی سایت درج نمایید و سپس برای قیمت روز تماس بگیرید.
ثبت سفارش بر روی سایت باعث تسریع خرید شما و پردازش توسط همکاران ما خواهد شد .
توجه داشته باشید ، برای اطلاع از قیمت روز ، بعد از ثبت سفارش روی سایت حتما باید تماس بگیرید زیرا ممکن است قیمت کالاها به دلیل ثابت نبودن قیمت ارز تغییر کند .
متشکرم از سوال مفیدتون اینو برای همه محصولات به اشتراک می گذاریم.
فروشگاه baneeh.com در تاریخ 18 آبان 1381 دامنه آن به ثبت رسید و وب سایت بارگزاری شد ؛ بعد از آن با کسب افتخاراتی چون ثبت شرکت و استارتاپ برتر استان ؛ کارآفرین برتر ؛ کاندید برترین فروشگاه آنلاین جشنواره وب و موبایل ایران ؛ عضو اتحادیه کشوری کسب و کار های مجازی ؛ دریافت نماد اعتماد دوستاره از وزارت صنعت و معدن و تجارت ؛ و نماد ساماندهی وزارت ارشاد ؛ پروانه کسب ؛ معارفه بانه دات کام به حضور وزیر ارتباطات دکتر آذری جهرمی ؛ مصاحبه و پخش زنده صدا و سیمای مهاباد و ... که در ادامه هر کدام را برای شما توضیح داده ایم؛ به راحتی می توانید به بانه دات کام اطمینان کنید .
متشکرم از سوال مفیدتون اینو برای همه محصولات به اشتراک می گذاریم.
پاسخ از: F GH در تیر ۱۴۰۰
-10
سلام. بانه دات کام یک فروشگاه قدیمی است و بسیار معروف. بدون شک می تونید اعتماد کنید. من خودم هر کالایی که نیاز داشته باشم رو از بانه دات کام می خرم و همیشه از خریدم راضی هستم.
فروشگاه اینترنتی بانه دات کام با استناد به امتیازات زیر ، اطمینان و آسودگی در خرید اینترنتی را فراهم کرده است.
فروشگاه baneeh.com در تاریخ 18 آبان 1381 دامنه آن به ثبت رسید و وب سایت بارگزاری شد ؛ بعد از آن با کسب افتخاراتی چون ثبت شرکت و استارتاپ برتر استان ؛ کارآفرین برتر ؛ کاندید برترین فروشگاه آنلاین جشنواره وب و موبایل ایران ؛ عضو اتحادیه کشوری کسب و کار های مجازی ؛ دریافت نماد اعتماد دوستاره از وزارت صنعت و معدن و تجارت ؛ و نماد ساماندهی وزارت ارشاد ؛ پروانه کسب ؛ معارفه بانه دات کام به حضور وزیر ارتباطات دکتر آذری جهرمی ؛ مصاحبه و پخش زنده صدا و سیمای مهاباد و معرفی به عنوان یکی از یکصد برند مشتری مدار و دریافت ایزوی مشتری مداری و... که در ادامه هر کدام را برای شما توضیح داده ایم؛ به راحتی می توانید به بانه دات کام اطمینان کنید .
دریافت لوح تقدیر مشتری مداری
در جشنواره ملی 100 واحد مشتری مدار تاریخ 28 بهمن ماه 1399 ؛ به پاس شایستگی در عرصه کسب و کار و تکریم مشتری با در نظر گرفتن سلایق مصرف کننده و رضایت مندی مشتری، بانه دات کام به عنوان یکی از 100 واحد مشتری مدار برتر کشور معرفی و تقدیر شد.
دامنه وبسایت فروشگاه اینترنتی بانه دات کام در تاریخ 18 آبان 1381 با توجه به هویز جهانی ثبت شده و از همان سال وبسایت خود را بالا آورده و وارد حوزه تجارت الکترونیک شد.
مجموعه بانه دات کام در 25 آبان 1397 با حضور استاندار خراسان شمالی و استاندار استان کردستان و رئیس ICT استان کردستان تقدیر نامه استارتاپ برتر را دریافت کرده است.
معارفه بانه دات کام به حضور وزیر ارتباطات و استانداری استان کردستان و مدیران همراه اول و ایرانسل در سفر به سنندج در سال 1398 که ویدیوی آن را با کلیک روی مشاهده ویدیو ببینید .
بانه دات کام در یازدهمین جشنواره وب و موبایل ایران یکی از 5 وبسایت برتر دسته فروشگاه های آنلاین و کاندید برترین فروشگاه آنلاین شد که نشان از تخصص فنی کسب و کار ما دارد.
شرکت ما از طرف کمیته محترم امداد امام خمینی شهرستان بانه با توجه به میزان اشتغالزایی برای افراد تحت پوشش آن نهاد به عنوان کار آفرین برتر معرفی و تقدیر شد .
فروشگاه بانه دات کام در سال 99 بعد از یازده سال سابقه فعالیت ایزوی 10002 و ایزوی 10004 مشتری مداری دریافت کرد . با کلیک روی لینک زیر آن را مشاهده کنید.
مدیر عامل بانه دات کام در 20 رمضان 1398 از طرف برنامه پخش زنده رمضان ، صدا و سیمای مهاباد دعوت به مصاحبه ای با موضوع انگیزشی و کار آفرینی و پیشرفت شد .
عضو اتحادیه کسب و کارهای مجازی و نماد اعتماد و ساماندهی
فروشگاه بانه دات کام از اولین روزهای تشکیل اتحادیه « عضو اتحادیه کسب وکارهای مجازی » بود و در تاریخ 3 خرداد 1396 نماد اعتماد دو ستاره وزارت صنعت و معندن و تجارت را دریافت کرد و در 20 آبان 1395 نماد طلایی ساماندهی رسانه های دیجیتال را از وزارت ارشاد دریافت کرده و این موارد را تقریبا همه فروشگاه های انلاین دارند.
در یک فروشگاه مورد اعتماد و حرفه ای میزان رضایت از خرید را فقط باید از زبان مشتریان ان فروشگاه شنید :) ما نیز برای جلب اعتماد و دادن اطمینان به شما برای خرید مطمئن ویدیوی رضایتمندی مشتریانمان را در زیر به شما نشان داده ایم.
فروشگاه اینترنتی بانه دات کام از سال 1390 دارای درگاه پرداخت آنلاین بانک ملت و پارسیان جهت انجام تراکنش های اینترنتی بوده و با این دو بانک ملت و پارسیان قرارداد دارد .
شماره های تماس با هر فروشگاهی گویای میزان حرفه ای و مورد اعتماد بودن آن است و به این دلیل ما شماره های معتبری را برای ارتباط شما عزیزان در سایت قرار داده ایم.
خط5رقمی: 0873111
پشتیبانی تلگرام و واتساپ
ثابت :
08734222226 - 08734222224 - 08734266666
همراه :
09188888534 - 09188888546 - 09188888957
به واسطه ارسال فوق سریع 24 ساعته و دریافت وجه در منزل بعد از تست و ارسال کالای 100 درصد اصل با کمترین قیمت رقابتی شما بهترین خرید را تجربه خواهید کرد.